До Дня закоханих українці купували в АЛЛО смартфони та зарядні станції / Все новости / Главная

Ніщо і ніхто не завадить українцям ділитися теплими почуттями. Приємні подарунки один із проявів турботи, і це демонструють результати АЛЛО під час Love Season.  Звісно, час та безпекова ситуація внесли певні корективи до переліку товарів, які українці вибирають для подарунків в мережі магазинів АЛЛО, на маркетплейсі allo.ua та у мобільному застосунку, проте незмінним лідером залишається смартфон, це одна з найпопулярніших покупок до 14 лютого.

Цього року слід відзначити зміни в структурі продажів та зростання деяких категорій. Зокрема, категорія «Дім і сад» сьогодні перебуває на другій позиції, адже пропонує клієнтам зарядні станції та генератори, а ось телевізори та навушники взагалі не потрапили до переліку найпопулярніших покупок першої половини лютого, тоді як у 2022 році посідали третю та четверту сходинки відповідно. Продаж планшетів та ноутбуків зріс у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а частка  носиміх гаджетів впала на ⅕ в структурі продажів.

Під час покупок  у перші два тижні лютого 2023 року, саме  напередодні Дня закоханих, українці надали перевагу таким товарам в АЛЛО:

  1. Смартфони.
  2. Зарядні станції.
  3. Планшети.
  4. Ноутбуки.
  5. Носимі гаджети.

Минулого року ТОП-5 покупок до Дня святого Валентина виглядав інакше:

  1. Смартфони.
  2. Носимі гаджети.
  3. Телевізори.
  4. Навушники.
  5. Ноутбуки.

День закоханих – 14 лютого – цьогоріч припав на вівторок, тож передсвяткові вихідні стали найактивнішими днями для покупки подарунків. Приріст покупок сягнув 46% у порівнянні з першими вихідними лютого, тоді як минулого року покупки на вихідних продемонстрували приріст лише 23%. 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: