ASUS презентувала в Україні найлегший 14-дюймовий ноутбук для бізнесу / Все новости / Главная

Компанія ASUS оголошує про початок продажу в Україні 14-дюймового ноутбука, ExpertBook B9 OLED (B9403), орієнтованого на керівників бізнесу. Модель важить менше 1 кг, що робить її одним з найлегших ноутбуків такого розміру.

ExpertBook B9 OLED – це ультралегкий ноутбук преміумкласу, який надає керівникам компаній широку функціональність без жодного компромісу стосовно продуктивності, довговічності та безпеки. Підтверджуючи постійне прагнення ASUS до створення інновацій для кращого майбутнього, цей пристрій втілює нові підходи до розробки та виробництва, які зменшують вплив на навколишнє середовище та вуглецевий слід.

У сучасному світі керівники компаній частіше, ніж будь-коли, подорожують і змінюють своє робоче місце, і ExpertBook B9 OLED – це найкраще рішення преміумкласу для таких керівників. Цей пристрій має бездоганну якість і відзначається витонченим дизайном, будучи одним із найлегших 14-дюймових бізнес-ноутбуків у світі – легшим навіть за більшість 13-дюймових ноутбуків, присутніх на ринку. Корпус цього ноутбука виготовлений із надлегкого й міцного магнієво-літієвого сплаву, що робить його ідеальним партнером у подорожах.

Незважаючи на легкість, ExpertBook B9 OLED може похвалитися першокласною продуктивністю, безпекою та довговічністю, на які очікують керівники. ExpertBook B9 OLED є найкращим інструментом як для перегляду звітів, так і для створення бізнес-презентацій з інфографікою. Оснащений новітнім процесором Intel Core i7 13-го покоління, 32 гігабайт оперативної пам’яті, а також інтелектуальною системою охолодження, ExpertBook B9 OLED забезпечує обчислювальну потужність і можливості керування корпоративного рівня. Кілька рівнів безпеки, зокрема модуль шифрування TPM 2.0, забезпечують захист і конфіденційність даних.

Покращені вебкамера, динамік і мікрофон гарантують високоякісні відеодзвінки, а OLED-дисплей зі співвідношенням сторін 16:10, який займає цілих 90% площі панелі, демонструє якісне зображення з живими кольорами та низьким рівнем випромінювання шкідливого синього світла. ExpertBook B9 OLED пройшов тестування за військовим стандартом надійності армії США MIL-STD-810H, а також внутрішні ретельні тестування ASUS. Удосконалення дизайну в порівнянні з минулим поколінням цієї моделі спрямовані на покращення взаємодії з користувачем, зокрема площу тачпада було збільшено на 26,8%, що покращує якість навігації та контроль.

ExpertBook B9 OLED розроблено з урахуванням питань екологічності. Новий виробничий процес не тільки гарантує підвищену міцність корпусу, але й зменшує відходи матеріалу на 29% та скорочує час виробництва до 75%, що дає змогу значно покращити енергоефективність і ще більше зменшити вплив виробництва на навколишнє середовище. Завдяки екологічно чистим матеріалам і підвищеній енергоефективності пристрій перевершує вимоги стандартів ENERGY STAR.

ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) з процесором Intel Core i7 1355U, пам’яттю 32 ГБ та SSD 1 ТБ доступний в Україні за ціною від 65 999 грн.

 

Тэги:   Ноутбуки, Asus

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: