United for Ukraine спільно з Nobel Women Initiative (NWI) оголошують старт програми Women Lead для жінок - підприємців / Все новости / Главная

Міжнародна неурядова організація United for Ukraine спільної з Nobel Women Initiative (NWI) оголошують про старт програми Women Lead, що передбачає надання фінансової підтримки у вигляді грантів у розмірі від 5 000 до 30 000 євро.

Грант передбачає фінансування ініціатив, очолюваних жінками в Україні, на розширення можливостей жінок-підприємниць, а також на сприяння сталому відновленню України.

Прийом заявок триває до 25 серпня (включно).  

Цільова аудиторія програми Women Lead – жінки з ініціативою, які мають позитивний вплив в Україні або ті, хто працюють в організації, що переважно складається, належить, очолюється та/або керується українськими жінками і має позитивний вплив в Україні.  

Програма "Women Lead" зосереджена на підтримці проєктів у трьох ключових сферах:

  • Здоров'я та добробут
  • Освіта
  • Стале підприємництво

Розмір грантів варіюється від 5 000 до 30 000 євро і надається на період від шести до дванадцяти місяців.

Критерії відбору:

  • Заявники мають бути зареєстрованими організаціями, очолюваними жінками, або жінками-підприємцями, що знаходяться в Україні.
  • Заявники мають керуватися українцями та працювати для українців, а також бути керованими, очолюваними та/або спрямовуватися переважно українськими жінками.
  • Заявники мають бути віддані просуванню прав жінок, гендерної рівності та феміністичних цінностей.
  • Заявникам необхідно продемонструвати, що вони мають засоби для безпечного отримання та управління коштами без надмірного ризику заподіяння шкоди.
  • Успішні заявники зобов’язані звітувати про фінансові результати та вплив гранту в узгоджені терміни
  • Заявниками можуть бути як фізичні особи, так і організації

Подати заявку на участь у програмі Women Lead можна на сайті організації United For Ukraine до 25 серпня 2023 року (включно)  https://www.ufu.global/women-lead-apply

Коріння Women Lead бере початок у травні 2022 року, коли United For Ukraine у партнерстві з Нобелівською жіночою ініціативою висвітлили боротьбу українських жінок через потужний документальний фільм "О, сестро!" Але наміром було зробити більше, ніж просто підвищити обізнаність:  вони хотіли дати цим жінкам можливість перебудувати своє життя. Це прагнення призвело до створення Women Lead, ключового компоненту нашої більш широкої ініціативи з відновлення, спрямованої на підтримку жінок-лідерок, активісток та підприємниць в Україні.

United For Ukraine  визнає та шанує ключову роль, яку жінки відіграють у суспільстві та є ключовими рушіями економічного зростання. Їх мета - підтримати неймовірну стійкість та інноваційний дух українських жінок, особливо в ці складні часи російського вторгнення. Перетворити негаразди на можливості, створивши хвилю розширення прав і можливостей жінок, яка буде спрямовувати відновлення України. 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: