Lenovo та Anaconda оголосили про угоду щодо розробки штучного інтелекту / Все новости / Главная

Lenovo та Anaconda оголосили про партнерство, яке покликане розширити можливості робочих станцій Lenovo для роботи з даними. Це партнерство об'єднує досвід Lenovo у виробництві робочих станцій ThinkStation та ThinkPad з лідерством Anaconda у сфері відкритого програмного забезпечення, безпеки та надійності.

Зростання ШІ та нові можливості

Штучний інтелект (ШІ), глибоке навчання та генеративний ШІ стрімко розвиваються, відкриваючи нові можливості для бізнесу та дослідників даних. Велика частина інновацій у цій сфері відбувається завдяки програмному забезпеченню з відкритим вихідним кодом (ПЗ) та хмарним рішенням, де Python є основною мовою програмування для ШІ-застосунків.

Однак ризики безпеки даних, проблеми з конфіденційністю та висока вартість хмарних рішень змушують багато організацій переглянути свій підхід до інвестицій у ШІ. Партнерство Lenovo та Anaconda пропонує аналітикам даних нове рішення:

  • Першокласне обладнання: Робочі станції Lenovo на базі процесорів Intel та графічних процесорів NVIDIA дозволяють точно налаштувати великі мовні моделі.
  • Підтримка ПЗ: Anaconda Navigator забезпечує безпечне використання відкритого ПЗ та ШІ з покращеними механізмами безпеки, масштабування та керування.

Переваги для організацій

  • Гнучкість та продуктивність: Робочі станції Lenovo доповнюють хмарні рішення, об'єднують їх з локальними ресурсами та роблять аналітиків даних гнучкими та продуктивними.
  • Широкий спектр конфігурацій: Lenovo пропонує широкий спектр робочих станцій, які можна налаштувати для будь-якого робочого процесу ШІ, незалежно від галузі, розміру або бюджету.
  • Захищене середовище: Робочі станції Lenovo з Anaconda Navigator пропонують захищене середовище для розробки та розгортання ШІ-рішень.

"Завдяки стабільному лідерству Lenovo у виробництві робочих станцій та прогресивності Anaconda у надійній підтримці ПЗ з відкритим кодом це партнерство — ідеальне", - коментує Роб Херман, віцепрезидент та генеральний директор Workstation and Client AI Group, Lenovo.

Anaconda Navigator доступний для завантаження на робочих станціях Lenovo поточного та майбутнього поколінь.

"Оскільки моделі ШІ та машинного навчання стають дедалі складнішими, високопродуктивні робочі станції — це необхідність для забезпечення аналітикам даних передових можливостей", - говорить Чендлер Вон, директор з продуктів Anaconda.

Партнерство Lenovo та Anaconda дає організаціям нові можливості для розширення меж ШІ та прискорення інновацій.

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: