SET University та Veteran.Hub проводять безкоштовний тренінг з бізнес-аналізу та ШІ для ветеранів / Все новости / Главная

SET University в партнерстві з Veteran.Hub проведуть в Києві офлайн-тренінг з AI та бізнес-аналізу від викладача університету Каліфорнії Берклі. Подати заявку можуть ветерани та чинні військовослужбовці до 30 березня, заповнивши форму.

Тренінг з бізнес-аналізу та AI розроблено таким чином, щоб отримані навички стали початковим кроком для професійного розвитку у сфері аналізу даних та штучного інтелекту. Підходи та стратегії до роботи з даними, які розглянуть в межах тренінгу — універсальні, їх можна буде масштабувати та використовувати в будь-яких сферах.

Тренінг пройде 30 березня в просторі Veteran.Hub і триватиме 4 години. Програма складатиметься з невеликої лекції та практичної частини, під час якої учасники виконають низку практичних завданнь з обробки та аналізу масивів даних, а також ознайомляться з ШІ-інструментами, які допомагають автоматизувати роботу.

Вестиме тренінг Готьє Вассер, експерт з аналізу даних, ШІ та цифрової трансформації, викладач університету Каліфорнії Берклі, виконавчий директор Berkeley Fisher Center for Business Analytics; засновник та співголова Alliance for Inclusive AI й запрошений викладач SET University.

«Одна з важливих місії SET — створювати рівні можливості та допомагати в реалізації всім талановитим українцям. Не секрет, що в Україні вже зараз ветерани та учасники бойових дій нараховуються десятками тисяч. Ми маємо створювати для них додаткові освітні можливості та допомагати в пошуках нових професій. Цей тренінг саме про пошук та спробу нового. Кожен учасник зможе зрозуміти, що таке аналіз даних, чи їм це подобається та, чи цікаво розвиватись в цьому напрямку», – Ірина Вольницька, президентка SET University.

Детальніше про програму тренінгу, таймінг та вимоги для учасників можна знайти на сайті SET University за посиланням — https://bit.ly/43AOcJR.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: