Google.org розширює доступ до програми "AI Opportunity Fund: Europe" на Україну / Все новости / Главная

Програма Google.org "AI Opportunity Fund: Europe" відтепер доступна для українських працівників. Ця ініціатива, започаткована у лютому 2024 року у співпраці з Center for Public Impact в рамках ширшої програми AI Opportunity Initiative for Europe, має на меті допомогти працівникам, які найбільше відчули на собі вплив змін на ринку праці, викликаних розвитком штучного інтелекту (ШІ).

Відкритий конкурс Google.org відбере некомерційні організації та громадські об'єднання, які працюють з цими категоріями працівників. Переможці конкурсу отримають доступ до спеціальних навчальних програм українською мовою, що охоплюють базові знання з ШІ, а також всебічну підтримку та консультування.

Загальний бюджет AI Opportunity Fund: Europe для України становить 700 000 євро і включає субгранти та інтенсивні навчальні програми. До участі у програмі запрошуються некомерційні організації, громадські об'єднання або соціальні підприємства, зокрема профспілки та галузеві асоціації, муніципалітети, благодійні організації та професійні об'єднання, які працюють з людьми, що потребують набуття впевненості у використанні інструментів ШІ у своїй професійній діяльності.

Прийом заявок на участь у програмі вже відкрито і триватиме до 28 червня 2024 року.

Детальніше про програму та реєстрація: https://aiopportunityfund.withgoogle.com/

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: