Фонд Slots City інвестує в передові військові технології: запущено програму підтримки інноваційних розробок / Все новости / Главная

Фонд допомоги Slots City, відомий своєю багаторічною активною волонтерською діяльністю, запустив масштабну програму підтримки інноваційних технологічних розробок для потреб української армії. Це стратегічно важлива ініціатива, покликана в найкоротші терміни оснастити війська передовими зразками озброєння і техніки, вкрай необхідними в сучасних умовах ведення бойових дій.

Добрі справи та ефективна самореклама

В умовах жорсткої конкуренції онлайн-казино і букмекери намагаються робити все, що від них залежить для залучення клієнтів. Використовуючи промокод Мостбет на сьогодні, можна отримати бонуси, які сильно полегшують новачкам перші етапи гри. І такі бонуси, як показує практика, дуже приваблюють клієнтів.

Не менш, а то й більш привабливим для української ігрової спільноти є чітка позиція оператора з приводу війни з РФ. Ну а якщо компанія йде далі засуджень, а ще й допомагає українським військовим, то лояльність користувачів забезпечена. І приклад Slots City є досить показовим.

Цілі та завдання нової програми

Основна мета програми - надання фінансової підтримки українським розробникам військової техніки та озброєння. Програма покликана стимулювати створення нових зразків озброєння, модернізацію наявних, а також розробку корисних гаджетів і пристроїв для армії.

Серед критеріїв відбору проєктів для фінансування:

  • інноваційність ідеї;
  • можливості швидкої реалізації;
  • потенціал масштабування та впровадження.

Окрему увагу приділяють розробкам, що дають змогу підвищити бойову ефективність військ.

"Ми бачимо своє завдання в тому, щоб у найкоротші терміни оснастити армію новітніми технологічними засобами завдяки підтримці талановитих українських інженерів і винахідників", - пояснив куратор проекту.

Перші результати програми

Уже профінансовано два багатообіцяючі проєкти - ракетна система на базі броньованого автомобіля і комплекс дистанційного відеоспостереження "Соловей".

Ракетну установку створено шляхом переобладнання автомобіля Hammer з використанням трофейних напрямних від реактивних снарядів. За словами розробників, на випробуваннях вона показала високу ефективність.

Комплекс "Соловей" призначений для ведення прихованого вогню з укриттів. Він дає змогу точно вражати піхоту противника, залишаючись невидимим для його розвідки. Управління здійснюється дистанційно.

"Ці системи здатні значно підвищити виживаність наших бійців за рахунок скритності та раптовості нанесення вогневих ударів", - прокоментував експерт.

Подальший розвиток програми

У Фонді мають намір і далі надавати постійну фінансову підтримку розробникам, щоб якомога швидше передати армії нові технології. Також планується розширити сферу діяльності.

Ключове завдання волонтерів - максимально допомогти оборонним силам країни передовими технічними засобами. Їхні зусилля потрібні як ніколи в умовах воєнного часу, що склалися.

Успіх програми означатиме підвищення бойового потенціалу армії та наближення довгоочікуваної перемоги.

До слова, цей бренд є не єдиним гравцем ринку азартних розваг, який допомагає ЗСУ. Велику роботу в цьому напрямку робить і Cosmolot.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: