Лімітований енергетик NON STOP S.T.A.L.K.E.R. MOONLIGHT, присвячений грі S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, вже у продажі / Все новости / Главная

Енергетичний напій NON STOP S.T.A.L.K.E.R. MOONLIGHT, присвячений виходу гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, вже з’явився в українських супермаркетах. Це лімітована колекційна версія енергетика NON STOP, яка продаватиметься обмежений період часу. А у самій грі від українського розробника GSC Game World з’явиться класичний NON STOP ORIGINAL, який підвищуватиме витривалість персонажів. 

NON STOP S.T.A.L.K.E.R. MOONLIGHT випускається в алюмінієвій банці об’ємом 0,25 л та 0,5 л. Його смак поєднує солодке манго з ароматною грушею. Дизайн бляшанки повторює естетику гри S.T.A.L.K.E.R..

«Moonlight (або світло місяця) — один з найпотужніших артефактів всесвіту S.T.A.L.K.E.R., що допомагає гравцям рухатись довше і швидше, а також підвищує витривалість. Так само і напій NON STOP у реальному житті додає сил та енергії. Це буде захоплюючий досвід для затятих геймерів, які зможуть не лише побачити улюблений енергетик у грі, але й спробувати його під час гри. Ми також плануємо випускати NON STOP S.T.A.L.K.E.R. MOONLIGHT обмеженим тиражем, щоб усі фани гри змогли відчути себе справжніми сталкерами, полюючи на заповітну банку», – розповіла медіадиректорка групи компаній «Нові Продукти» (яка є виробником NON STOP) Анна Малахова

Нагадаємо, співпраця NON STOP та S.T.A.L.K.E.R. має довгу історію. Вперше енергетичний напій з’явився ще у дебютній частині франшизи – S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля. За сюжетом гри, енергетик можна було купити у торговців, інших сталкерів, або просто знайти у схованці. 

Трилогія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World) вийшла у 2007 – 2009 роках і захопила геймерів реалістичним зображенням чорнобильських пейзажів та моторошною естетикою всесвіту, сповненого мутантів, аномалій та сталкерів – шукачів пригод, які прагнуть розгадати секрети зони відчуження. S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля – остання частина відомої серії, що завдяки безпрецедентним масштабам, просунутій графіці та насиченій атмосфері, обіцяє стати найкращою мандрівкою в серії S.T.A.L.K.E.R.

 

Тэги:   Видеоигры

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: