Найкращі тарифи від провайдера «Інформаційні Технології» / Все новости / Главная

Компанія «Інформаційні Технології» (ІТ) пропонує киянам і мешканцям столиці широкий спектр послуг з підключення швидкісного інтернету, кабельного телебачення та цифрового інтернет-телебачення IPTV за кращими цінами.

Провайдер працює на українському ринку з 1991 року, постійно розвиваючись і вдосконалюючись. Використання сучасних технологій дає змогу надавати абонентам якісні послуги за вигідними цінами.

Щоб переконатися в цьому, достатньо ознайомитися з тарифами на сайті https://www.it-tv.org/ua/ або зателефонувати до техпідтримки за вказаними номерами.

Огляд послуг і тарифів

Провайдер «Інформаційні Технології» працює у двох основних напрямах — швидкісний інтернет і кабельне телебачення. Для більшої зручності абонентів існують комбіновані тарифи, куди входять обидві послуги. Вони сформовані за принципом «разом дешевше», що дає змогу мати максимум задоволення від перегляду улюблених передач і користування інтернетом з відчутною вигодою.

До кожного пакета послуг додається можливість дивитися інтернет-телебачення IPTV з різними корисними функціями (вільний вибір каналів, запис трансляцій, батьківський контроль). І все це — у бездоганній цифровій якості картинки (SD чи HD).

Основні пакети послуг провайдера пов’язані із широкосмуговим інтернетом, який підключається по Ethernet-кабелю чи за оптоволоконною технологією (залежно від технічних можливостей на конкретному об’єкті).

Один з найпопулярніших тарифів — «Реальний Гіг», який дає змогу оцінити зовсім інший рівень швидкості та якості з’єднання. На відміну від деяких недобросовісних компаній, провайдер ІТ пропонує чесну статистику без «домальовування» швидкості. Ознайомитися з умовами тарифів і подати заявку на підключення можна на сторінці https://www.it-tv.org/ua/gigabitnyiy-internet

Чому варто вибрати провайдера «Інформаційні Технології»

П’ять причин скористатися послугами ІТ:

  • надійна компанія, яка працює на українському ринку понад 30 років;
  • різноманіття послуг і тарифних пакетів на будь-який смак;
  • чесні конкурентні ціни (безлімітний інтернет за ціною від 200 грн на місяць);
  • втілення сучасних технологій (оптоволоконне підключення, IPTV та інше);
  • зручна оплата, контроль за послугами, фінансами та інша корисна інформація у власному онлайн-кабінеті.

Щоб швидко й безкоштовно підключити інтернет у Києві, а до нього ще й кабельне ТБ або IPTV, скористайтеся онлайн-формою замовлення на сайті чи зателефонуйте нашим фахівцям за вказаними номерами телефону. 

 

Тэги:   Провайдеры

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: