LG представляє нову лінійку приладів із найкращою в галузі енергоефективністю / Все новости / Главная

На IFA 2024 компанія LG Electronics представляє свою нову лінійку побутових приладів із найвищою в галузі енергоефективністю. Вони створені у відповідь на прагнення Європейського Союзу досягти вуглецевої нейтральності до 2050 року та в межах плану REPowerEU, що має на меті зменшення залежності країн-членів ЄС від викопного палива. Нові прилади LG містять передові технології компанії, щоб забезпечити відмінну продуктивність зі зменшеним споживанням енергії.

Найвища в галузі енергоефективність із покращеними завдяки штучному інтелекту рішеннями для прання

Останні моделі пральної машини та сушарки від LG встановлюють нові стандарти енергоефективності. Пральна машина використовує новий рух барабана, який допомагає забезпечити чисту білизну за мінімального споживання енергії завдяки мотору зі штучним інтелектом (AI DD™). Пристрій автоматично регулює оберти двигуна в реальному часі, що дозволяє досягти оцінки енергоефективності A-55% і запобігає сплутуванню та скручуванню білизни. Також нова пральна машина LG має цикл Microplastic Care, який зменшує викиди мікропластику з білизни, і функцію ezDispense™, що автоматично дозує потрібну кількість мийного засобу для кожного завантаження.

Нова сушарка LG має оцінку енергоефективності A+++-26%. Обидва прилади для прання від LG оснащені інноваціями на базі штучного інтелекту. Мотор AI DD пральної машини та функція AI Wash забезпечують вдосконалені можливості визначення тканини та високу продуктивність. Технологія AI Dry™ у сушарці точно визначає вологість і оптимально сушить різні матеріали та предмети білизни. Пральна машина також може автоматично налаштовувати параметри режимів і температури на основі зразків використання та змінювати порядок показу циклів на панелі управління (відповідно до частоти використання) для більшої зручності.

Холодильники з високою ефективністю та преміальним дизайном

Новий холодильник із нижньою морозильною камерою від LG має найнижче енергоспоживання серед усіх моделей на ринку з оцінкою A-25%. Він додає кухні стильного вигляду завдяки своєму преміальному дизайну з пласкими дверцятами. Крім того, рівень шуму в нової моделі — усього 29 дБ, що забезпечує більш спокійну атмосферу у приміщенні. Щоб надати європейським покупцям більший вибір, LG розширює свою лінійку високоефективних холодильників, представляючи модель Side-by-Side великої місткості на додаток до моделі знижньою морозильною камерою. Side-by-Side містить зручні функції, як-от унікальний пристрій для приготування сферичного льоду Craft Ice, а також просте управління гігієною за допомогою технології UVnano™.

Зручне й ефективне кухонне рішення

Нова 60-сантиметрова (24-дюймова) вбудована духова шафа InstaView від LG, крім енергоефективності класу А++, пропонує безліч найсучасніших функцій і технологій штучного інтелекту, які покращують кулінарний досвід. Вона має 80 режимів автоматичного приготування, а за допомогою системи Gourmet AI™️ може розпізнати страву, що готується, через вбудовану камеру й автоматично вибрати відповідний режим приготування з бази даних із 30 рецептів. Технологія InstaView від LG значно полегшує процес приготування їжі, дозволяючи користувачам контролювати процес, навіть не відкриваючи дверцята, що допомагає зберегти температуру всередині духової шафи та запобігти зайвим витратам електроенергії.

Нова посудомийна машина LG QuadWash, обладнана енергоощадним інверторним двигуном із прямим приводом, має оцінку енергоефективності A-20%. Додаткову зручність забезпечують опції бічної та третьої полиць, які дозволяють користувачеві легко завантажувати різноманітний кухонний посуд.

«Останні новинки LG відповідають висхідному попиту європейців на енергоефективні рішення для дому, одночасно забезпечуючи чудову продуктивність і зручність у побуті, — сказав Лю Чже Чол, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. — Ми продовжимо використовувати наші передові базові технології, включно з інверторними та компонентними рішеннями, щоб представити розширену лінійку побутової техніки з найкращими в галузі показниками енергоефективності».

Відвідувачі стенда LG (павільйон 18, Messe Berlin) на виставці IFA 2024 з 6 по 10 вересня зможуть ознайомитися з новими високоефективними продуктами компанії для більш екологічного способу життя.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: