Українська криптовалютна біржа WhiteBIT стала офіційним партнером ФК «Барселона» / Все новости / Главная

Найбільша криптовалютна біржа Європи українського походження WhiteBIT стала офіційною криптобіржею одного з найтитулованіших футбольних клубів світу — «Барселони». Угода з іспанським клубом розрахована на три футбольних сезони — до 30 червня 2025 року і є черговим етапом стратегії масштабування та розширення міжнародної діяльності WhiteBIT.



«WhiteBIT задає рівень і наше партнерство з легендарною «Барсою» яскраве цьому підтвердження. Сьогодні ми стали офіційною криптобіржею Клубу, бо маємо спільні цінності, філософію і бачення майбутнього. Я впевнений, що співпраця WhiteBIT та «Барселони» буде продуктивною та корисною як для фанів іспанського клубу по всьому світу, так і для багатомільйонного криптоком'юніті WhiteBIT. Ця угода —  ще один крок до втілення місії WhiteBIT, а також меседж усьому світу – український бізнес сьогодні працює по всьому світу, задає рівень та процвітає, попри всі перешкоди», – розповів CEO WhiteBIT Володимир Носов.

У межах співпраці і партнерства WhiteBIT спільно з ФК «Барселона»  реалізовуватимуть низку соціальних, іміджевих, спортивних офлайн та онлайн активностей і проєктів. Зокрема йдеться про створення цифрового інформативного контенту про криптовалюту для глобальної взаємодії з вболівальниками «Барселони”. Також WhiteBIT буде партнером платформи інновацій та знань Barça Innovation Hub, протягом щорічного «Sports Tomorrow Congress», який цього року є частиною Mobile World Congress. Крім цього, WhiteBIT співпрацюватиме з командою FC Barcelona eSports під час кіберспортивних змагань.    

Під час домашніх матчів «Барселони» на арені Spotify Camp Nou будуть розміщені світлодіодні екрани з логотипом WhiteBIT. Крім цього, угода передбачає нанесення логотипа WhiteBIT на рукаві футбольної форми клубу. Йдеться не лише про головну чоловічу футбольну команду «Барселони», а й про жіночу команду, а також команди «Барселони» з баскетболу, гандболу, хокею на роликах і футзалу.

 

Тэги:   Криптовалюты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: