Party.Space запускає Townhall Space для корпоративних заходів у метавсесвіті / Все новости / Главная

Платформа Townhall Space спеціалізується на проведенні корпоративних заходів у метавсесвіті, а Party.Space — на розвагах, таких як віртуальні вечірки та неформальні зустрічі.

Зважаючи на повномасштабне російське вторгнення в Україну, COVID-19 та рецесію на світовому ринку, масові звільнення можуть статися як у малих, так і у великих підприємствах. Як наслідок, робочі відносини між працівниками та керівництвом дестабілізовані. Ця атмосфера зробила онлайн- і офлайн-вечірки непопулярним форматом для співпраці та спілкування.

Саме тому Party.Space, українська метавсесвіт-платформа, вирішила створити Townhall Space для корпоративних онлайн-заходів. Townhall Space — це віртуальний 3D-простір, де співробітники можуть взаємодіяти та співпрацювати.

Представлення Townhall Space. Відео: Townhall Space

Компанії можуть проводити townhall зустрічі з топменеджментом компанії та all-hands зустрічі з керівниками підрозділів, тимбілдинги, конференції тощо в цьому захоплюючому віртуальному середовищі. Так вони створюють канали для активного спілкування зі співробітниками, клієнтами та партнерами без збільшення витрат, які були б необхідні для офлайн-заходів.

«Запуск бренду Townhall Space став логічним кроком у розвитку нашої компанії. Минуло багато часу, відколи ми вперше вийшли на ринок віртуальних подій. Тепер наша команда накопичила достатньо досвіду для організації різних метавсесвіт-вражень.

Наявність окремого корпоративного бренду «powered by Party.Space» полегшить спілкування з корпоративними клієнтами середнього та великого бізнесу. Це також посилить наші позиції на ринку B2B заходів, дозволяючи нам відійти від напряму вечірок, з яким асоціюється Party.Space», — поділився Юрій Філіпчук, CEO і засновник Party.Space.

Townhall Space працює в найпопулярніших браузерах, не потребуючи дорогих аксесуарів, таких як VR-окуляри чи додаткового програмного забезпечення на ноутбуці чи мобільному телефоні. Метавсесвіт-платформа має зрозумілий інтерфейс та проста в навігації. Команда Townhall Space надає клієнтам повну підтримку до та під час заходу, допомагаючи з координацією учасників та створенням персоналізованого віртуального простору.

Townhall Space має готові шаблони для різних заходів, що можна провести у метавсесвіті. Кожний віртуальний простір легко адаптувати під різні запити, тож є можливість створювати події для аудиторій із 50, 200 або понад 1000 гостей.

Зв’яжіться з командою Townhall Space, щоб дізнатися більше про корпоративні заходи в метавсесвіті, перейшовши за цим посиланням.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: