SET University запускає буткемп для стартапів у сфері web3 та блокчейн — Web3 Bootcamp. / Все новости / Главная

SET University запускає безкоштовний освітній буткемп — Web3 Bootcamp. 15 команд упродовж двох тижнів у супроводі міжнародних та українських менторів працюватимуть над покращенням власних продуктів. Мета проєкту — допомогти перспективним проєктам у сфері Web3 вийти на новий рівень розвитку та підготувати команди до пітчингу інвесторам.

«Ми розуміємо, які виклики постають перед засновниками стартапів в нинішніх умовах. Невизначеність, конкуренція, обережність міжнародних інвесторів на тлі економічних прогнозів — все ці фактори впливають на кінцеві рішення. Тож будь-які прорахунки, bottleneckʼі та слабкі точки всередині продукту можуть кардинально змінити оцінку інвесторів. Ми віримо в розвиток стартап-культури в Україні й розробили освітню програму для команд, які вже мають досягнення та прагнуть залучати інвестиції», — коментує президентка SET University, Ірина Вольницька.

Навчання в межах Web3 Bootcamp триватиме два тижні. Перший тиждень — повністю практичний, та складається з пошуку проблемних аспектів всередині власного продукту та тестуванню рішень. Ментори долучатимуться до команд для аналізу та валідації ідей. Другий тиждень складається з освітніх воркшопів з маркетингу, PR, залучення інвестицій та пітчингу.

«Web3 в Україні розвивається дуже швидко. Ми одні з перших у світі по темпах впровадження криптовалюти: в нас понад 6,5 млн українців володіють криптовалютою. Українські стартапи у сфері блокчейн продовжують закривати pre-seed та A-раунди попри повномасштабну війну. За 2022 рік той же NEAR Protocol залучив понад $500 млн, Solana — підняла вже $315,8 млн. Ми прагнемо допомогти перспективним проєктам з залученням інвестицій та покращенням їх продуктів», — додає Director of Partnerships and Innovation в SET University, Євгенія Клепа.

28 та 29 квітня, в останні два дні Web3 Bootcamp, відбудеться відкрита онлайн-конференція Blockchain for Future, до якої зможуть безкоштовно долучитися всі охочі. На конференції виступатимуть провідні експерти з блокчейн та Web3, які розглянуть фундаментальні зміни, які принесуть ці технології в різних сферах, та як ними скористатися. Також в межах конференції відбудеться фінальний пітчинг найбільш успішних проєктів-учасників Web3 Bootcamp. Команди презентуватимуть стартапи європейським засновникам стартапів та інвесторам у сфері Web3.

Більше подробиць про відбір, дедлайни та команду менторів, за лінком: https://bit.ly/set_web3_bootcamp.

Детальніше про конференцію Blockchain for Future за лінком: https://bit.ly/blockchain_for_future.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: