Uber планує стати найекологічнішою платформою на планеті / Все новости / Главная

На щорічному заході Go-Get в Лондоні компанія Uber представила нові функції та продукти, спрямовані на те, щоб поїздки з Uber стали ще екологічнішими.

Що нового пропонує Uber? 

Вже в 140 містах світу компанія пропонує опцію Uber Green. Тепер пасажири зможуть бачити кількість викидів, яких вони уникнуть, подорожуючи електромобілем.

У аеропортах пасажирів також будуть заохочувати обирати опції Uber Green або Uber Comfort Electric. Люди матимуть можливість скористатись зниженими тарифами та ексклюзивним доступом до спеціальних зон посадки в бажаних місцях поруч з аеропортом. Водії ж отримають зручний привілейований або навіть безкоштовний доступ до швидких зарядних пристроїв на автостоянці.

Для водіїв електрокарів Uber розробляє розумні функції заряджання та підбору поїздок. Ці функції надаватимуть рекомендації в реальному часі щодо тарифів, часу заряджання та руху на дорогах, щоб допомогти водіям визначити найкращий час та місце для заряджання автомобіля і не пропустити період пікового прибутку. Крім того, функція підбору поїздок за рівнем заряду батареї допоможе водіям відбирати маршрути, які завершуються біля зарядних пристроїв, та уникати запитів, які можуть бути занадто довгими для їхнього акумулятора.

Окрім нових функцій і технологій, Uber продовжує розвивати вже існуючі опції, які довели свою ефективність на шляху до сталого розвитку. Опція UberXShare, яка дозволяє пасажирам ділитися поїздками з іншими користувачами і тим самим зменшувати викиди та економити гроші, тепер доступна в 18 нових містах. Крім того, Uber розширює свій новий продукт Uber Carshare, щоб дати користувачам можливість орендувати автомобіль замість його покупки.

Щоб зробити поїздки енергоефективнішими, Uber вдосконалює алгоритми картографування. Вони тепер враховують такі фактори, як зміна висоти місцевості та кількість зупинок і рухань на світлофорах, що може впливати на кількість палива, витраченого під час поїздки. Це вже допомогло водіям Uber уникнути викидів 9800 метричних тонн CO2 або заощадити 4,2 мільйона літрів бензину протягом кількох місяців. Цього року алгоритми почнуть застосовуватись по всьому світу.

 

Тэги:   Uber

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: