Український енергетик NON STOP S.T.A.L.K.E.R., присвячений грі S.T.A.L.K.E.R. 2, частуватиме відвідувачів Gamescom 2023 / Все новости / Главная

Енергетичний напій NON STOP S.T.A.L.K.E.R. буде представлений на європейській виставці відеоігор Gamescom 2023, яка відбудеться 23–27 серпня у місті Кельн (Німеччина). Енергетик зможуть спробувати геймери, які прийдуть на захід, аби пограти в демоверсію довгоочікуваної S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля від української компанії GSC Game World.

Те, що демоверсія стане доступна на цьогорічній Gamescom, розробник підтвердив на початку серпня. У віртуальному світі S.T.A.L.K.E.R. 2 з’явиться напій NON STOP, який додаватиме сил і витривалості персонажам. А у реальному житті енергетик NON STOP S.T.A.L.K.E.R., створений в результаті колаборації двох легендарних брендів, з початку літа вже продається в українських торгових мережах. 

Партнери з’являться на Gamescom, яка є найбільшою виставкою відеоігор у світі за площею та кількістю відвідувачів. Минулого року їх було понад 265 тисяч, а у 2023-му очікується навіть більше. Також вже відомо про 1220 учасників з 63 країн. Серед них – розробники, видавці та фани відеоігор, торгові професіонали з різних куточків планети.

У програмі – турніри з кіберспорту, костюмовані косплей-вечірки, знайомства з героями індустрії. За день до відкриття – 22 серпня – пройде Gamescom Opening Night Live з анонсами та демонстраціями нових ігор від розробників з усього світу.

«Безперечно, S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля – одна з найбільш очікуваних геймерською спільнотою новинок. І вона вчергове приверне увагу до амбітних і талановитих проєктів, які здійснюються в Україні. Ми пишаємось тим, що NON STOP став частиною цієї культової гри. А оскільки геймери є вагомим ядром цільової аудиторії NON STOP, для нас дуже важливо, що новий NON STOP S.T.A.L.K.E.R.. зможуть спробувати відвідувачі Gamescom. Серед українських гравців цей напій вже став справжньою сенсацією. У перший день продажів – 17 червня – його розкупили до останньої бляшанки. Окрім того, ми фіксували спроби перепродати напій на OLX, за ціною, яка в 10 разів перевищувала роздрібну. Також у майбутньому плануємо представити енергетик у європейських торгових мережах», – розповів директор з маркетингу групи компаній «Нові Продукти» (яка є виробником NON STOP) Борис Ткачов.

NON STOP S.T.A.L.K.E.R. Limited edition створений з нагоди виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля. Випускається в алюмінієвій банці об’ємом 0,5 л та 0,25 л, має смак кавуна. Дизайн бляшанки повторює естетику комп’ютерної гри.

«Починаючи з травня, коли GSC Game World підтвердила, що NON STOP з’явиться в грі S.T.A.L.K.E.R. 2, увага до цієї колаборації не вщухає, зокрема і за усіма можливими медійними показниками. Попит на NON STOP S.T.A.L.K.E.R. також знаходиться на абсолютному максимумі. І це не дивно, адже запланований реліз гри S.T.A.L.K.E.R. 2 – без перебільшення, глобальна подія світового рівня. А ми зі свого боку, створили дизайн та смак NON STOP S.T.A.L.K.E.R. з глибоким розумінням вподобань геймерської цільової аудиторії. Тому впевнені, що європейські гравці сприймуть напій з таким самим інтересом», – підкреслила Медіа-директорка Групи Компаній «Нові продукти» Анна Малахова.

Нагадаємо, вперше NON STOP з’явився у дебютній частині франшизи – S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля, ще у 2007 році. За сюжетом гри, енергетик можна було купити у торговців, інших сталкерів, або просто знайти у схованці.

Трилогія S.T.A.L.K.E.R. вийшла у 2007 – 2009 роках і захопила гравців по всьому світу реалістичним зображенням чорнобильських пейзажів та моторошною естетикою світу, сповненого мутантів, аномалій та сталкерів – шукачів пригод, які прагнуть розгадати секрети зони відчуження. Серія розійшлася тиражем у 15 мільйонів копій. S.T.A.L.K.E.R. 2 Серце Чорнобиля – четверта гра культової франшизи, з осучасненою графікою та новими можливостями.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: