Забіг у вишиванках 2023: дистанції на 5, 10 та 21,1км до річниці Незалежності України / Все новости / Главная

Creative States, українська компанія, що будує екосистему продуктів для лайфстайлу повного циклу, у партнерстві з марафонським клубом “Тарас Бульба” анонсують 10-й “Забіг у вишиванках”, який відбудеться 27-го серпня у Києві. Це можливість пробігти свої 5, 10, 21,1 км разом із професійними спортсменами, бігунами-аматорами, дітьми дошкільного та шкільного віку, вбраними у вишиванки. Подія вже не перший рік об’єднує бігунів у різних містах та країнах, які присвячують свої “дистанції” до річниці незалежності України.

Легкоатлетичний пробіг стартує з київського Урбан-парку ВДНГ (проспект академіка Глушкова, 1) маршрутом, що пролягає асфальтованою трасою.

Для кого

До участі у забігу на дистанцію 5 км допускаються всі бажаючі від 14+ років. Дистанція на 10 км розрахована на бігунів від 16+ років, і найдовша у 21,1 км – для учасників від 18+ років, які не мають протипоказань за станом здоров'я. Також організатори заклали у програму забігу окремі “дитячі” дистанції на 100 і 500 метрів. В них можуть брати участь діти віком до 6 і від 7 до 13 років відповідно.

Усі зареєстровані учасники отримують “стартові пакети”, що включають в себе спеціальний біговий рюкзак, бігову футболку, стартовий номер учасника та транспондерний чіп для виміру часу.

На фініші бігунів чекатиме медаль учасника змагань та подарунки і спеціальні пропозиції від партнерів заходу.

Стартове містечко відкриється о 7-й ранку, і вже з 8-ї години розпочнуться дитячі забіги. Загальний старт напівмарафону (дистанції на 5 км, 10 км, 21,1 км) за розкладом починається о 8:45. Усі учасники перед стартом забігу мають пройти обов’язкову розминку. Для зручності всіх бігунів організаторами передбачено користування роздягальнями та камерами схову.

Як взяти участь

Для участі у забігу необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://e.ticketme.org/events/Zabih-u-vyshyvankakh-Kyiv . Крайній термін онлайн реєстрації —  25 серпня 2023*.

* Усі бажаючі зареєструватися з 26 серпня та в день забігу 27 серпня – зможуть це зробити протягом видачі стартових пакетів за наявності вільних слотів. Особливість участі – формат FREE RUN, без чіпу та електронного хронометражу часу.

Видача стартових пакетів учасників відбудеться 26 серпня з 10:00 до 18:00 на локації Creative State of Arsenal, за адресою: вул. Князів Острозьких, 8 корпус 7, Київ.

Стартовий пакет учасника видається виключно особисто його власнику за наявністю документа, що посвідчує особу. Для отримання необхідно пред’явити паспорт/ водійські права/ документи через додаток «Дія»; надати стартовий лист учасника (роздрукований, або у електронному вигляді) та підписану угоду-відмову від претензій, згоду на обробку персональних даних.

“Біг – чудовий спосіб навести лад у голові серед буденної метушні. Відчуття “нормальності” – те, що нам всім сьогодні необхідне. В Creative States ми завжди приділяли велику увагу активному дозвіллю резидентів та їх близьких і формуванню спортивної культури. Вже мали досвід запуску ком’юніті Business Running Club, що поєднувало бігові тренування з лекціями про користь спорту. Раді реалізувати цей забіг разом із ідейним натхненником та майстром спорту з легкої атлетики міжнародного класу Олександром Кузіним, з ким працюємо вже не перший рік”, – коментує Ілля Кенігштейн, СЕО та засновник Сreative States.

Як завжди, буде красиво, патріотично, буде багато дітей. Кожен учасник, глядач відчує справжню гордість за Україну. А завдяки партнерству з Creative States, 10-ий ювілейний "Забіг у Вишиванках" вийде на новий та сучасний рівень”, – додає Олександр Кузін, засновник марафонського клубу “Тарас Бульба”.

Про організаторів

Марафонский клуб «Тарас Бульба» – ГО, створена у 2014 справжніми ентузіастами марафонського бігу та професіональними спортсменами задля популяризації здорового способу життя, розвитку дитячого та молодіжного спорту в Україні, і зокрема повернення Києву слави міста марафонців. Олександр Кузін – засновник клубу, український легкоатлет, фахівець із бігу на довгі дистанції, кросу та марафону. Учасник літніх Олімпійських ігор у Пекіні. Майстер спорту України міжнародного класу.

Creative States — генеральний партнер Забігу у вишиванках. Українська компанія, яка будує екосистему продуктів для лайфстайлу повного циклу: від офісних рішень для роботи до супроводу дозвілля та розвитку резидентів мережі та їх близьких. Партнер міжнародних та українських компаній, серед яких monobank, Дія.City, Європейська Бізнес Асоціація, Fiverr, Lyft, POMITNI (ex MOЗGI), Purcari Wine та багатьох інших проєктів, різного масштабу та індустрій.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: