Samsung Electronics розширює лінійку ігрових моніторів Odyssey / Все новости / Главная

Samsung Electronics, провідний виробник з Південної Кореї, представив свою нову лінійку ігрових моніторів для ентузіастів - Odyssey OLED G8, Odyssey OLED G6 та покращений Odyssey OLED G9.

За словами розробників, "нові ігрові монітори OLED Odyssey від Samsung пропонують геймерам захоплююче ігрове середовище та використовують інноваційні технології, що адаптуються до їхніх унікальних потреб, що постійно змінюються".

Одним з найпомітніших анонсів є Odyssey OLED G9 - вигнутий ігровий монітор з екраном 125 сантиметрів та роздільною здатністю DQHD (5120 x 1440 пікселів). Зі співвідношенням сторін 32:9 та іншими інноваціями, цей монітор обіцяє надзвичайно занурювальний геймплей.

Однак Odyssey OLED G8 - це перший плоский 81,3-сантиметровий OLED-монітор для геймерів від Samsung із роздільною здатністю 4K UHD (3840 x 2160 пікселів) та співвідношенням сторін 16:9. Обидва монітори оснащені вражаючою частотою оновлення - 240 Гц.

Третій у лінійці - Odyssey OLED G6, з екраном 68,6 сантиметра і роздільною здатністю QHD (2560 x 1440 пікселів), підтримує співвідношення сторін 16:9 та вражає частотою оновлення високих 360 Гц.

Особливо цікавою є технологія OLED Glare-Free, що присутня в усіх трьох моделях. Вона мінімізує відблиски світла, гарантуючи геймерам зручність перегляду при будь-якому освітленні.

Вартість цих ігрових новинок буде оголошена на виставці CES 2024 в Лас-Вегасі, США, де Samsung Electronics планує представити свої інновації і визначити своє місце на ринку.

 

Тэги:   Samsung

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: