Штучний інтелект зустрінеться з кіномистецтвом: MEGOGO анонсує новий фестиваль / Все новости / Главная

Медіасервіс MEGOGO розпочинає прийом заявок на перший креаторський фестиваль штучного інтелекту MEGOGO AI Festival. Основна ціль конкурсу — підтримати українську спільноту творців та популяризувати використання новітніх технологій штучного інтелекту для створення фільмів та анімацій.

Буде обрано 4 переможця, а грошові премії вручать за такими категоріями: Гран-прі – 6 000 доларів, Золото – 3 000 доларів, Срібло – 2 000 доларів, Бронза – 1 000 доларів. Крім цього, також плануються заохочувальні призи. Роботи можна буде переглянути на медіасервісі MEGOGO. Офіційний партнер конкурсу – Одеський міжнародний кінофестиваль 2024.

«MEGOGO, як лідер на ринку стрімінгових сервісів в Україні, має за мету створювати тренди. Ми вирішили підтримати креативну спільноту, яка працює з найновітнішими досягненнями штучного інтелекту, об'єднати та презентувати широкому загалу, а також надати фінансову підтримку для стимулювання та розвитку. Ми розуміємо, що українці є однією з найкреативніших та найталановитіших націй у світі, тому наша місія –  збільшити вплив та надати поштовх для розвитку», – коментує Володимир Боровик, СЕО та засновник MEGOGO.

До участі розглядатимуться короткометражні фільми, анімаційні чи мультиплікаційні відео, створені за допомогою різних інструментів штучного інтелекту. 

Критерії для подання відео-робіт включають:

  1. Тривалість від 1 до 10 хвилин  
  2. Обов'язкове використання ШІ, повністю або частково
  3. Будь-який жанр, включаючи з анімацією для дітей

Що необхідно щоб податись?

  1. Завантажити опис та матеріали
  2. Вказати назву команди чи автора 
  3. Дати згоду на передачу прав MEGOGO 
  4. Заповнити форму

«Конкурси можуть сприяти підвищенню видимості та репутації молодих креаторів, допомагаючи їм залучити увагу потенційних інвесторів, спонсорів та партнерів для майбутніх проєктів. Вони також можуть створювати можливості для навчання та наставництва, де досвідчені фахівці з галузі можуть ділитися своїм знанням та досвідом з новачками», — ділиться думками про участь у конкурсах один з популярних AI сервісів.

Заявки прийматимуться на спеціальній сторінці до 10 червня. Оголошення переможців за результатами суддівської оцінки та нагородження відбудеться влітку 2024 року в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. 

У створенні цього пресрелізу допоміг штучний інтелект😀 

Пресслужба MEGOGO 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: