Intellias – найкращий IT роботодавець 2021 року за версією Forbes / Все новости / Главная

Intellias вдруге поспіль став найкращим ІТ роботодавцем за версією Forbes Ukraine. У щорічному рейтингу видання оцінило роботодавців України та визначило 50 найкращих. За результатами дослідження Intellias отримав максимальну кількість балів серед представлених IT компаній та посів друге місце у загальному рейтингу. 

За даними опитування, саме спеціалістам Intellias вдається найкраще утримувати баланс між роботою та відпочинком. Крім того, вони найбільше задоволені графіком роботи, а також готові рекомендувати компанію друзям. 

«У 2021 році команда Intellias зросла на 70% та розширила географію своєї присутності як в Україні, так і поза її межами. Наш пріоритет – комфортні умови роботи для інтеліасівців, і ми продовжуємо їх удосконалювати. Задля цього реалізували декілька проєктів зокрема, запустили портал Career Hub, який дозволяє самостійно керувати своєю кар’єрою. Також, ми стали першою ІТ компанією в Україні, яка підписала Принципи розширення прав і можливостей жінок. За рік ми значно удосконалили програму допомоги для вагітних жінок, батьків та мам новонароджених малюків. Ми прагнемо залишатися найкращою компанією-роботодавцем та дуже вдячні нашим спеціалістам і спеціалісткам за високу оцінку наших зусиль», – говорить Віталій Седлер, СЕО та співзасновник Intellias.

Для складання рейтингу організатори надіслали анкету спеціалістам, які працюють у компаніях-претендентах на звання найкращого роботодавця. Під час анонімного опитування можна було оцінити свою компанію за наступними критеріями: лояльність та готовність рекомендувати компанію як роботодавця; задоволеність робочим місцем і графіком роботи; інформаційна відкритість компанії; наявність і склад соціального пакету; можливості для розвитку в компанії; відчуття турботи з боку компанії під час карантину тощо. Загалом було опитано понад 25000 респондентів. Результати опитування були доповнені оцінками експертів та інформацією з відкритих джерел. Згідно з методологією, Forbes оцінював компанії за 100-бальною шкалою, де 60% підсумкового балу – оцінки спеціалістів компаній, 20% – оцінки експертів ринку праці та 20% – оцінка даних про компанію з відкритих джерел.

Багато років поспіль Intellias є також одним із кращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від EY та MC.Today. Крім того, Intellias потрапив до п’ятірки лідерів серед усіх учасників національного рейтингу «Компанії, дружні до родин» від Фонду Народонаселення ООН в Україні та Центру «Розвиток КСВ» та вже двічі отримував нагороди у рейтингу «Велопрацедавець року» від UCycle.  

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: