Створено штаб допомоги українському бізнесу з питань діджиталу і просування / Все новости / Главная

Сьогодні вся Україна об'єдналась задля допомоги нашій армії та постраждалим від російського вторгнення, настав час об'єднуватись і заради економіки й українського бізнесу! Команда Elit-Web вирішила зробити свій внесок, створивши телеграм-канал підтримки з digital-маркетингу та просування.

Канал @EW_digital_support створено з метою допомогти українському бізнесу продавати в умовах воєнного часу. Експерти Elit-Web безкоштовно надаватимуть консультаційну підтримку вашому бізнесу, відповідатимуть на актуальні запитання про digital-маркетинг сьогодення та ділитимуться корисною інформацією про стан ринку Інтернет-маркетингу в Україні, Європі та США.

Ми знаємо, як важко зараз організовувати робочий процес і логістику, але впевнені, що всі, хто може сьогодні виробляти й постачати товари, повинні продовжувати роботу. Наші експерти готові допомагати українським компаніям відновити діяльність та підіймати продажі в інтернеті.

Кожен, в кого є запитання з seo, контекстної реклами, просування в соцмережах тощо, може задавати їх через бот @Headquarters_digital_support_bot. Відповіді на найпопулярніші з питань будуть опубліковані в каналі разом із великою кількістю аналітики, порад та кейсів. 

Підписуйтесь на канал @EW_digital_support! Кожна ваша підписка допомагає нам допомагати Україні.

Запускаймо економіку нашої країни разом!

Все буде Україна!

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: