«І все буде добре»: «Океан Ельзи» виступить з благодійним концертом на Великдень / Все новости / Главная

24 квітня, у неділю, на провідних телеканалах країни, що мовлять марафон «Єдині новини», відбудеться трансляція благодійного концерту «Океан Ельзи» на станції метро «Золоті ворота» під назвою «І все буде добре». Саме київський метрополітен став прихистком для тисяч киян під час обстрілів та бомбардувань нашої столиці. Символічно, що на одній з найкрасивіших станцій метро не лише України, а й світу, улюблений гурт країни виконає пісні, які стали саундтреком життя мільйонів українців. 

ОЕ разом з 1+1 media та Київстар обʼєднають цим концертом мільйони людей, які  щодня борються за нашу Перемогу, кожен на своєму фронті. Виручені під час трансляції кошти будуть відправлені для допомоги наймолодшим українцям — дітям, які постраждали від жорстокої війни рф.

Від початку  російського вторгнення  лідер ОЕ Святослав Вакарчук побував у більшості гарячих точок, на які перетворив ворог наші міста та села. Його голос звучить в унісон з часом, у якому ми живемо. 

«Україна зараз переживає надскладні часи, які потребують єднання та колосальної сили духу. Ми знаємо, що Перемога буде за нами, і що все буде добре!  Дякуємо вам за це безмежно, наші Захисники! Ми також  вдячні усьому цивілізованому світу за підтримку. Та разом з тим, закликаємо збільшувати допомогу нам,  де це критично необхідно. Це все потрібно задля  майбутнього дітей, які мають рости в мирному світі, де конкурують ідеї, винаходи, а не панує темна середньовічна груба сила, руїна та вбивча зброя. Ми щиро віримо, що наші діти будуть жити у світі розвитку та здобутків, але  сьогодні ми маємо підтримати тих, чиє дитинство понівечене війною», Святослав Вакарчук, музикант, лідер гурту «Океан Ельзи».

В Україні благодійний концерт «І все буде добре» транслюватимуть усі телеканали, що мовлять марафон «Єдині новини», серед яких 1+1, ICTV, UA:ПЕРШИЙ, Україна, Інтер, Рада, Україна 24, а також телеканали ТЕТ, 2+2, UA:КУЛЬТУРА і всі регіональні канали Суспільного мовника, Індиго, Новий та М1. Серед трансляторів також платформи онлайн-телебачення, зокрема й Київстар ТБ. Глядачі з усього світу також можуть доєднатися до перегляду в Digital.

«24 квітня — два місяці з початку повномасштабного вторгнення рф, два місяці нашої незламної боротьби. А ще саме цього дня ми зустрічатимемо світлий Великдень, що є символом абсолютної перемоги добра над злом. Переконані, що і наша Перемога відбудеться зовсім скоро, прикладаємо до цього максимальних зусиль і подібними заходами нагадуємо всьому світу, що Україні потрібна максимальна допомога, конвертована у реальні вчинки», — коментує Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

До, під час та після телевізійної трансляції концерту на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду «Твоя опора» для закупівлі медикаментів, виробів медичного призначення та медичного обладнання в лікарні, де надають допомогу пораненим і хворим дітям, вирішення гуманітарних потреб дітей з дитячих будинків, шкіл-інтернатів та дітей, що вимушено стали тимчасовими переселенцями. Також абоненти передплаченого зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell можуть підтримати збір коштів через СМС. Для цього потрібно надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000 і з мобільного рахунку буде відправлено 20 грн.

«Нещодавно ми разом з 1+1 провели дуже масштабний телемарафон, завдяки якому вдалося зібрати понад 40 млн гривень для гуманітарних потреб українців. Київстар підтримав його не лише організаційно, а й виділив додатково 1,5 млн гривень на благодійність. І коли ми спілкувалися зі Святославом,  народилася ідея організувати новий концерт, цього разу для підтримки дітей, адже вони найбільш уразливі під час війни.Тому я закликаю всіх дивитися новий концерт, який пройде 24 квітня, та долучатися до благодійності разом з нами!», — розповів Олександр Комаров, президент Київстар.

Ідейними натхненниками благодійного концерту є Святослав Вакарчук з гуртом «Океан Ельзи», компанії 1+1 media та Київстар. Захід реалізується департаментом Big Entertainment shows 1+1 за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, Київської міської державної адміністрації.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: