Viber запроваджує двоетапну перевірку для додаткової безпеки / Все новости / Главная

Viber незабаром додасть функцію двоетапної перевірки облікових записів (two-factor authentication, 2FA). Тепер користувачі зможуть аутентифікувати свої облікові записи за допомогою PIN-коду та електронної пошти. В Україні ця функція з’явиться у травні.

Для ввімкнення двоетапної перевірки користувачу необхідно створити шестизначний PIN-код та підтвердити свою електронну адресу. Щоб увійти в Viber з мобільного пристрою або комп’ютера, потрібно буде ввести свій PIN-код. Якщо людина забуде код, доступ до облікового запису можна буде відновити за допомогою підтвердження електронної пошти. Деактивація акаунту Viber на комп’ютері теж вимагатиме введення PIN-коду.

Нова функція Viber допоможе додатково убезпечити свій акаунт та захистити доступ до особистої інформації. Також команда Rakuten Viber працює над додаванням біометричної аутентифікації та планує додати її у майбутньому.

Крім налаштувань безпеки безпосередньо у додатку, команда Rakuten Viber нагадує про важливі заходи, які допоможуть убезпечити свої дані та зберегти приватність:

  1. Захистіть свій пристрій та мобільні програми паролями. В ідеалі паролі мають бути різними для кожної програми.
  2. Налаштуйте двоетапну перевірку облікових записів.
  3. Ніколи не залишайте смартфон без нагляду.
  4. Уникайте незахищених мереж Wi-Fi, щоби зловмисники не перехопили ваші дані.
  5. Налаштуйте конфіденційність у телефоні та програмах. Оберіть у Viber, чи ділитися з іншими статусом «в мережі», вашою фотографією, датою народження.

Дізнайтесь більше про безпеку у Viber за посиланням.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: