Компанія AB Games закупила для підрозділів ЗСУ екіпірування на $1.100.000 / Все новости / Главная

Міжнародна компанія з розробки ігор AB Games за 70 днів війни придбала для підрозділів ЗСУ амуніцію на суму $1.100.000. До 24 лютого компанія мала студії у 3х містах України – Києві, Дніпрі та Рівному, а також має головний офіс у Лімасолі, Кіпр.

 

З перших днів війни команда приєдналась до всеукраїнського опору та зайнялась допомогою ЗСУ. Команда повідомила, що перераховуватиме частину прибутку від свого флагманського проєкту Hidden City на потреби армії. Також п’ять співробітників компанії пішли на службу у ЗСУ та захищають Україну.

Наразі AB Games підтримує прямі контакти з воєнними загонами та закуповує амуніцію під їхній запит. Як зазначає Антон Большаков, Founder і Product Owner AB Games: «На початку війни ми працювали через волонтерів, але зараз змінили формат: знайомимося з загоном та екіпіруємо їх за запитом; знаходимо, купуємо та доставляємо. Таких загонів зараз 7, серед них: ССО, головне управління розвідки, контррозвідка, спецназ Омега, зенітний полк та інші. Наша служба безпеки постійно займається поставками, як бджоли, з заходу на схід, доставляючи все найпотрібніше. Адресна допомога, але під ключ.»

Станом на травень було закуплено та передано військовим екіпірування та обладнання  в наступному обсязі:

  • бронежилети - 1766
  • шоломи - 244
  • машини - 33
  • дрони - 14
  • тепловізори, нічне бачення - 61
  • коліматорів - 82
  • радіостанції - 42
  • супутникові телефони - 6
  • а також пікатинні, берці, рукавички, підсумки, тактичні навушники, ліхтарики, каримати, бандажі тощо.

Звіти про закупівлі та результати публікуються на сторінці компанії в Instagram.

Наразі AB Games продовжує займатися розробкою Hidden City та інших нових ігор, підтримує співробітників. Також компанія закликає ігрову спільноту та гравців доєднуватись до підтримки України.

Про компанію:

AB Games — це міжнародна геймдев-компанія, що розробляє і видає власні мобільні free-to-play ігри. Вона була заснована у 2010 році. Флагманський проєкт компанії — гра Hidden City, світовий лідер у своєму жанрі. В США гра увійшла в ТОП-3  за доходами у жанрі adventure, в Японії посідала перше місце серед пазлів в період 2017-2019. Наразі гра прибрана зі сторів  на території росії та білорусі. Головний офіс компанії знаходиться у Лімасолі (Кіпр), також є студії розробки у Києві, Рівному та Дніпрі.

 

Тэги:   Видеоигры

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: