«Сніданок» запустив благодійну акцію з нагоди міжнародного телемарафону Embrace Ukraine, що пройде в Амстердамі / Все новости / Главная

16 червня в ефірі найпопулярнішого ранкового шоу «Сніданок з 1+1» стартувала благодійна акція «Підтримай Україну», приурочена міжнародному телемарафону Embrace Ukraine, що пройде в Амстердамі 21 червня. У межах акції будуть даруватися ексклюзивні та актуальні подарунки, серед яких 100 комплектів останнього накладу марок з кораблем, автограф-сесія з легендою футболу Андрієм Шевченком для 100 учасників, світшот з унікальним номером 044 та серцем з мапою України від FROLOV, на якому будуть вишиті ініціали переможця, а також головний подарунок — прапор України, підписаний Президентом Володимиром Зеленським.

В ефірі «Сніданку» на телеканалі ТЕТ подарунки презентуватимуть зірки «Євробачення», які свого часу представляли Україну в пісенному конкурсі, та інші знаменитості. Крім цього, дехто з артистів виконуватиме свої нові композиції та розповідатиме про боротьбу на культурному фронті й важливість вступу України до ЄС.

Збір коштів у межах телемарафону та прийом донатів для участі в акції здійснюватиметься через глобальну фандрайзингову платформу UNITED24. Усі виручені кошти будуть відправлені на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. 

Умови участі в благодійній акції:

  • Акція проходитиме з 16 по 21 червня 2022 року
  • Щодня, починаючи з 16 червня, з 8:00 до 20:00, прийматимуться благодійні донати, а учасникам завдяки сервісу випадкових чисел будуть даруватися конкретні подарунки
  • Так, кожен, хто хоче взяти участь в акції, має перейти за спеціальним QR-кодом в ефірі «Сніданку» чи за посиланням, авторизуватися в системі Донорбокс (тобто вказати свої Прізвище та імʼя, а також електронну пошту) та відправити благодійний донат (мінімальна сума — 5$)
  • Оголошення обдарованих відбуватиметься в той же день, коли був оприлюднений конкретний подарунок. Кількість донатів необмежена. Імена обдарованих будуть оголошені в соціальних мережах ТЕТ та на сторінці «Сніданку з 1+1» в Instagram

Що стосується головного подарунку — прапора України, підписаного Президентом Володимиром Зеленським, - його отримає той благодійник, хто упродовж усієї акції, включно до 22:00 за Києвом 21 червня, відправить найбільшу благодійну пожертву однією транзакцією. Імʼя такого благодійника оголосять ведучі зі сцени в Амстердамі в прямому ефірі.

Першим гостем, хто завітав у студію «Сніданку» сьогодні, 16 червня, став співак MELOVIN. Він представляв Україну на пісенному конкурсі у 2018 році з піснею Under the Ladder. Крім цього, MELOVIN презентував перший подарунок в межах акції — 100 наборів з останнього накладу марки про руський корабель. Відповідно, подарунки розіграють серед 100 учасників акції. Донати для цього лоту прийматимуть з 8:00 ранку до 20:00 вечора 16 червня.

Відео: https://youtu.be/MAobAQi1yI0 

Також у студії ранкового шоу MELOVIN презентував частину нової пісні, реліз якої відбудеться незабаром, — «Мені не дзвони» (автор слів та музики MELOVIN).

Відео: https://youtu.be/MwG7O-ifGPc 

Нагадуємо, у вівторок, 21 червня, о 21:00 за Києвом у столиці Нідерландів — місті Амстердам, відбудеться міжнародний благодійний телемарафон на підтримку України Embrace Ukraine — #StrivingTogether. Захід пройде напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі і прагне консолідувати європейську аудиторію навколо теми готовності України стати частиною родини ЄС. 

Серед артистів, які звертатимуться до багатомільйонної аудиторії з Музейної площі в Амстердамі, — переможці «Євробачення» Conchita Wurst та Emmelie de Forest, європейські зірки Blind Channel, S10 та Malik Harris. Учасниками заходу стануть українські суперзірки, які тричі принесли Україні перемогу на «Євробаченні» — Kalush Orchestra, Jamala та Ruslana, а також справжня легенда України та Європи – VERKA SERDUCHKA & band.

Головним медіапартнером телемарафону Embrace Ukraine — #StrivingTogether є найпопулярніше ранкове шоу країни «Сніданок з 1+1», що нині транслюється на телеканалах ТЕТ та 2+2 щоденно, а також в YouTube. В ефірі «Сніданку» з 16 червня відбуватиметься спеціальна благодійна акція, в межах якої глядачі можуть зробити донати через платформу UNITED24 та стати обдарованими унікальними тематичних подарунками від зірок.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня на телеканалах ТЕТ та 2+2, а також в YouTube з 7:00 у будні та з 8:00 на вихідних.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: