Календар бонусів Фавбет – зручний інструмент для пошуку акцій / Все новости / Главная

В 2022 році майже кожна букмекерська контора пропонує гравцям заохочувальні бонуси та акції. Для багатьох користувачів це відмінна нагода отримати додатковий прибуток, не ризикуючи власними коштами. Деякі гравці навіть обирають контору для ставок, опираючись на різноманіття промо-пропозицій. У кожного букмекера вони перелічені на офіційному сайті. Наприклад, календар бонусів Фавбет – це зручний інструмент, що інформує про поточні та заплановані акції даного букмекера. А ось які види бонусів взагалі існують.

Збільшення першого та наступних депозитів

Серед вітальних промо-пропозицій найпоширенішим є бонус на перший депозит. У кожного букмекера можуть бути свої тонкощі вітального пакету, але загалом правила такі:

  • для отримання потрібно зареєструватися на сайті або у додатку;
  • більшість БК пропонують у 2022 році бонуси у розмірі 100% від суми депозиту (або інший відсоток);
  • для відіграшу привітального бонусу його потрібно проставити з деяким вейджером, уклавшись у вказані терміни;
  • відразу після виконання всіх умов сума бонусу буде зарахована на основний баланс, ви зможете поставити ці гроші або вивести на картку/гаманець.

Деякі букмекерські контори тимчасово обмежують виведення грошей, поки бонус не буде повністю відіграний. У будь-який момент ви можете відмовитись від участі у бонусній програмі, і тоді можна буде оформити заявку на виплату.

Безкоштовні ставки у букмекерських конторах

Найкращим бонусом букмекерських контор багато гравців вважають саме фрібети. Так називається деяка сума грошей, яку видає букмекер для ставки. Використовуючи фрібет, ви не ризикуєте власним балансом. Головний плюс таких ставок - відносно прості умови відіграшу. Вас навряд чи змусять відігравати такий бонус з великим вейджером або вкладатись у дуже стислий термін. Іноді фрібет видається лише для ставок на матчі деяких турнірів.

Більшість букмекерських контор видають фрібети з таким застереженням, що у разі виграшу ви забираєте собі лише суму чистого прибутку. Наприклад, якщо ви отримали фрібет на 500 гривень і поставили його з коефіцієнтом 3,50, виграш складе 1750 гривень. При цьому на ваш рахунок прийде лише сума чистого прибутку – 1250 гривень (1750 – 500). Сама ж ставка повернеться букмекеру.

Кешбек – повернення частки програшів

Букмекери часто пропонують своїм гравцям кешбек – повернення частини програних коштів. Припустимо, за останній тиждень ви опинилися в мінусі на 7000 гривень, а букмекер пропонує cashback у розмірі 5%. Ви отримаєте 350 гривень, але навряд чи одразу на основний баланс. Іноді кешбек видається у вигляді фрібету, але може зараховуватись на бонусний баланс. На основний рахунок гроші надходять дуже нечасто. Умови відіграшу грошей за cashback-програмою краще уточнити заздалегідь - можуть бути обмеження по вейджеру, термінам та видам ставок.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: