Liki24.com, Nova Ukraine та Uber об’єдналися задля допомоги українцям / Все новости / Главная

До ініціативи Liki24.com долучилися благодійна організація Nova Ukraine і компанія Uber,  аби надати людям в Україні доступ до необхідних ліків. Українці, які постраждали від війни з росією та не мають фінансової можливості купувати ліки за повну вартість, отримуватимуть 50% компенсації від фонду «Ліки для України».

Наприкінці квітня 2022 року компанія Liki24.com започаткувала ініціативу, щоб допомогти українцям, які внаслідок війни не мають змоги придбати необхідні ліки. З цією метою було створено фонд «Ліки для України», який покриває половину вартості в разі замовлення медпрепаратів через застосунок Liki24. Компенсацію в 500 грн можна витратити, розраховуючись за декілька замовлень протягом трьох днів з моменту активації.

«Через російську агресію багато українців опинилися в дуже скрутному становищі, втративши домівки, а подекуди й можливість придбати необхідні ліки. Але ми, українці, коли об‘єднуємося, долаємо всі труднощі. Ми вдячні кожному, хто робить внески на рахунок фонду «Ліки для України»: і компаніям, і пересічним громадянам. Адже важлива кожна гривня – як для підтримки економіки нашої країни, так і для забезпечення якісними ліками тих, хто постраждав від війни й не має зараз змоги їх придбати», – говорить СЕО та співзасновник сервісу Liki24.com Антон Авринський.

Фонд «Ліки для України», заснований Liki24.com, активно залучає до своєї ініціативи іноземні та українські компанії. Це допоможе збільшити обсяги допомоги для тих, хто її потребує. Так, за два місяці допомогу від фонду вже отримали понад 4 тис. українців на суму більш ніж 2 млн грн.

Зокрема, американська благодійна організація «Nova Ukraine» зробила внесок на суму понад мільйон гривень до фонду «Ліки для України», що допоможе більш ніж 2 тис. українців, які через війну опинилися в скрутному стані.

«У центрі наших проєктів – люди. Адже страшно навіть уявити, як це залишитись без можливості придбати те, що рятує життя. Тож ми об’єднуємось із сильними партнерами та намагаємось бути там, де люди найбільше потребують допомоги. Такими ініціативами ми підтримуємо і нашу економіку, і проєкти корпоративного партнерства. Кожен внесок, навіть не дуже великий, – це ймовірність того, що після перемоги ми будемо жити в найкращій країні світу. Країні, яку відвоювали та підтримали в складні часи», –коментує Катерина Безсудна, тім-лідерка «Nova Ukraine».

Своєю чергою до ініціативи долучилася також компанія Uber, яка надала промокоди для безкоштовної доставки замовлень, зроблених через фонд «Ліки для України». Доставка здійснюватиметься через сервіс Uber Connect, який Uber презентував у 2020 році.

«Від самого початку цієї жахливої ​​війни Uber підтримує Україну та українське суспільство, ініціюючи різноманітні соціальні проєкти у співпраці з громадськими організаціями, волонтерськими центрами та бізнесом. Сьогодні ми дуже раді долучитися до цієї ініціативи, продовжуючи співпрацю з Liki24.com і надаючи можливості нашої платформи для допомоги людям, які цього потребують, швидко та надійно отримати необхідні ліки. Uber підтримує і буде підтримувати Україну, доки це буде необхідно», – зазначив Марчін Мочирог, генеральний менеджер Uber у Центральній та Східній Європі.

Для компаній-партнерів, які здійснюють корпоративні внески, фонд «Ліки для України» створив спеціальну інформаційну панель, що дозволяє відслідковувати використання коштів у режимі реального часу, а також за допомогою мапи виконання доставок.

«Нам дуже важливо підтримати не тільки українців, а й українську економіку. Все що доступно в Україні – треба купувати в Україні. Таким чином ми підтримуємо і виробників, і аптеки, а також допомагаємо платити і податки, і зарплати! У єдності – сила. Фонд «Ліки для України» звертається до всіх, хто має можливість робити внески, допомагати українцям купувати ліки зі знижкою. Разом ми переможемо!», – додає Антон Авринський.

Отримати детальну інформацію про діяльність фонду та зробити благодійний внесок можна на сторінці https://liki24.com/uk/medicine-for-ukraine/

 

Тэги:   Uber

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: