“Ми всі — сапорти” — SupportYourApp випустила маніфест, в якому переосмислює сенси підтримки / Все новости / Главная

Міжнародна Support-as-a-Service компанія, що надає послуги технічної та клієнтської підтримки зростаючим стартапам й ІТ-компаніям по всьому світу, SupportYourApp, випустила відео-маніфест, у якому рефлексує над поняттям “сапорт” і важливістю підтримки. Героями ролика стали звичайні люди, які кожного дня підставляють плече іншим і показують, що бути сапортом — це звичка.

Відео-маніфест: https://supportyourapp.com/jobs?video-auto-play

Ідея маніфесту виникла в 2021 році як меседж про те, що сапорт — це більше, ніж людина-автовідповідач, і як відповідь на те, що у людей асоціації із підтримкою сервісів часто пов’язані саме з негативним досвідом, або ж стереотипним уявленням про кол-центри.

“Ми, як компанія, показуємо, що сапорт — це не лише кабінки та безперервний потік дзвінків, які відразу виникають в уяві людей. Він може бути класним і креативним, що підтверджується нашим досвідом, підходами до роботи та створенням арт-офісів. В нашому випадку SaaS — це “Support-as-a-Service”. Мета нашого маніфесту — це спроба змінити розуміння сапорту як такого, та людей, що працюють у цій сфері. Ми хочемо показати, що це не лише технічна чи клієнтська підтримка, а й звичні речі. Всі люди, які допомагають вже є сапортами” — коментує Дар’я Лещенко, керуюча партнерка SupportYourApp.

Над створенням ролика працювала українська креативна агенція Michurin. За продюсування відповідав швейцарський режисер Марк Вілкінс у співпраці зі студією 23/32 Films.

В рамках підготовки були проведенні інтерв’ю та опитування людей про їх ставлення до сапорту. Інсайтом стало те, що люди, не дивлячись на різні способи життя, вік, місце проживання, хобі та захоплення, мають дещо спільне. В них є емпатія у проявах допомоги іншим. Допомога та підтримка, або ж сапорт, може бути та існувати у кожній дії, що формує у людей маленькі звички. Це і сформувало основний меседж маніфесту: “Ми всі — сапорти”.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, в компанії переглянули сенси та меседжі, що лягли в основу маніфесту. І переконались, що вони не тільки лишились актуальними, а стали ще сильнішими. Адже люди почали ще більше допомагати одне одному, підтримувати та волонтерити.

Про компанію:

SupportYourApp — це міжнародна Support-as-a-Service компанія, що надає повний спектр послуг підтримки клієнтів із фокусом на ІТ-індустрію. Вона входить до ТОП-3 компаній підтримки користувачів в Європі. SupportYourApp була заснована у 2010. За 12 років проєкт виріс до 1200 спеціалістів та 7 хабів по всьому світі. SupportYourApp надає послуги 55 мовами для клієнтів із 34 країн. В портфоліо компанії такі бренди як MacPaw, Boinx, Kofax та інші.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: