Plug and Play підтримуватиме українські стартапи / Все новости / Главная

Глобальна інноваційна платформа Plug and Play співпрацює з Міністерством цифрової трансформації України в напрямі підтримки українських стартапів. Минулого тижня відбулася зустріч команди Мінцифри із засновником і генеральним директором платформи Саїдом Аміді в межах візиту української делегації до Кремнієвої долини за підтримки програми USAID.

«Наш діалог  триває з 2021 року, коли ми відвідали США у складі української

делегації на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським. Plug and Play надає безліч можливостей для розвитку та масштабування технологічних компаній і їхня підтримка — це важливий крок для наших стартапів», — зазначив Олександр Борняков, заступник міністра цифрової трансформації України.

Серед можливостей, які Plug and Play може надати українським стартапам, — менторство від експертів світового рівня та доступ до глобального технологічного ринку та світу венчурних інвестицій

«Ми знаємо, що технології здатні зробити світ кращим, і завжди шукаємо найкращих підприємців з будь-якого куточка світу», — коментує Саїд Аміді, засновник та генеральний директор Plug and Play. — Ми плануємо працювати разом із багатонаціональними корпораціями, які поділяють наше бачення підтримки цих підприємців».

Plug and Play — провідна інноваційна платформа, що об'єднує стартапи, корпорації, компанії з венчурного капіталу, університети та урядові установи. Штаб-квартира розташована в Кремнієвій долині. Платформа представлена ​​більш ніж у 50 країнах на п'яти континентах.

За останні 16 років Plug and Play надала підтримку понад 50 000 компаній, серед яких Google, Dropbox і PayPal. Портфоліо компанії налічує понад 30 єдинорогів.

Платформа співпрацює більш ніж з 500 партнерами та допомагає стартапам на кожному етапі їхнього інноваційного шляху — від навчання до реалізації ідеї.

Plug and Play також організовує програми підтримки стартапів та інвестує власний венчурний капітал у впровадження інновацій у різних галузях.

 

Тэги:   Стартапы

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: