День Кар’єри Жінок в ІТ (Career Day Women in IT) / Все новости / Главная

День Кар’єри Жінок в ІТ (Career Day Women in IT ) – подія для жінок, які починають кар’єру в ІТ-галузі, і для тих, хто вже зробив перші кроки та хоче продовжувати розвиватись в ІТ – індустрії надалі.

22 листопада відбудеться 4-й безкоштовний онлайн-захід Women in IT Career Day, організований школою цифрових компетенцій Future Collars.

День Кар’єри Жінок в ІТ був створений, щоб зміцнити віру в те, що «ми можемо це зробити» для тих жінок, які хочуть увійти у світ ІТ і допомогти пробити скляні стелі тим, хто вже там. Зміна спеціалізації – це виклик, але в той же час такі цінності, як хороша атмосфера на роботі, більший заробіток, особистісний розвиток і можливість дистанційної роботи – це велика мотивація для жінок. Все більше з нас знають, що безпечне професійне майбутнє пов’язане з готовністю до постійного навчання, відданістю та усвідомленням змін, які відбуваються на ринку праці. Навчання цифровим навичкам в епоху автоматизації та діджиталізації – це можливість і гарантія безпечного, захищеного та задоволеного професійного майбутнього для жінок,” – каже Беата Ярош, співзасновниця Future Collars.

Українки для українок у День жіночої кар'єри в IT

В рамках солідарності з жінками з України ми вперше запрошуємо жінок з України на День кар’єри. Багато жінок після перетину кордону стикаються з труднощами, пов’язаними з роботою. Ми хочемо допомогти українським жінкам краще знайти себе в ІТ-індустрії

в Польщі. Основна дискусійна панель буде перекладена українською мовою. Крім того, ми організували майстер-класи, які будуть проводити українки для українок. Ментори та експерти з України проконсультують вас щодо вибору професії, як знайти хорошу роботу чи як підготуватися до співбесіди.

Про захід Women's Career Day in IT

Теми, які обговорюватимуться під час заходу, включатимуть: метапростір, безпека, відповідальний розвиток (ESG sustainability), кар’єрний ріст, ментальне здоров’я та нове лідерство. Досвідчені керівники та лідери, експерти візьмуть участь у 7 дискусійних панелях.  Жінки, які успішно змінили свій шлях до IT, розкажуть про  це в інтерв’ю “I did it”!

Серед докладачів: Александра Пшегалінська - проректор з міжнародних зв'язків та ESR Академії Леона Козьмінського (Варшава), Сандра Біхл - старший консультант з питань кар'єри та Патриція Пєкутовська - президент фонду Virtuosa. Тему відповідального розвитку ESG розповість учасникам Мірослав Проппе, голова польського фонду WWF.

Крім того, день насичений семінарами, майстер-класами та консультаціями з питань кар’єри. Учасники зможуть поставити запитання про те, як підготувати CV, дізнатися, які посади в ІТ зараз найбільш затребувані та як використати свій потенціал у плануванні кар’єрного шляху. Дізнайтеся про методи соціальної інженерії, які використовуються

в галузі кібербезпеки, а також вивчайте теми, пов’язані з балансом життя та роботи, емоційним інтелектом і уважністю в ІТ. Досвід попередніх років показує, що ніщо так не мотивує діяти, як історії успіху.

У зоні роботодавців кожен учасник зможе ознайомитися з актуальними вакансіями компаній-партнерів та поспілкуватися з HR-спеціалістами про процеси підбору персоналу в тій чи іншій організації.

Як зареєструватися на Woman in IT Career Day?

22 листопада 2022 р

Подія безкоштовна та онлайн

Реєстрація на подію за посиланням:

https://bit.ly/3UqT4fq

FB: https://www.facebook.com/FutureCollars

IG: https://www.instagram.com/futurecollars/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/futurecollars/

Партнери заходу

Accenture, Akamai, Amazon, BNP Paribas Bank Polska, mBank, Orange, PKO Bank Polski, Nationale-Nederlanden, NESsT і SimCorp.

Про школу цифрових компетенцій Future Collars

Ми онлайн-школа програмування та цифрових компетенцій. З 2016 року ми допомогли підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці та ввійти в ІТ понад 4000 спеціалістам, з яких 67% – жінки. Ми створили безкоштовний тест IT Talents Profile, який дозволяє вибрати відповідну IT-спеціалізацію з урахуванням природних талантів і вибрати шлях розвитку. Ми працюємо над різноманітностю та інклюзивностю на ринку праці. Ми проводимо кампанію WomanUpdate.org, щоб дати жінкам сміливість набути цифрових компетенцій і зробити кар’єру в ІТ. У 2021 році ми запустили стипендіальний фонд Diversity in IT, мета якого – допомогти людям у складних життєвих та фінансових ситуаціях отримати нові цифрові компетенції та знайти свою першу роботу в ІТ-галузі.

 

Тэги:   Анонсы

Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: