SET University та ZibraAI запустили благодійний NFT-проєкт — Ukrainian Tech: building future. / Все новости / Главная

SET University разом зі стартапом ZibraAI створили серію NFT-артів присвячених Україні майбутнього. Зібрані кошти спрямують на покриття стипендій на освітні програми з кібербезпеки, блокчейну та AI для українських студентів.

SET University разом зі стартапом ZibraAI запускають благодійний NFT-проєкт Ukrainian Tech: building future. В межах ініціативи представлено 30 NFT-артів, згенерованих за допомогою in-house технології на основі штучного інтелекту. Мета проєкту — через продаж NFT зібрати кошти для покриття навчання українських студентів та запобігання освітній гуманітарній катастрофі в Україні.

«При створенні проєкту ми намагалися уявити Україну майбутнього. Якою вона може бути через 70, 100 чи 200 років. Чи буде вона технологічною? Безсумнівно, вже зараз ми демонструємо високий рівень діджиталізації. Проте попереду в нас ще дуже багато роботи в ключових сферах. Але ми знаємо, що позитивні зміни будуть можливі лише за умови якісної вищої освіти. Без цього компоненту неможливо уявити майбутнє відновлення та розбудову нашої країни», — коментує президентка SET University, Ірина Вольницька.

Проєкт став колаборацією благодійної ініціативи Sirens Gallery від ZibraAI та SET University. В межах спільного проєкту компанії прагнуть об’єднати спільноту сучасних митців і представників технологічної індустрії та спрямувати їхню увагу на українських студентів. Підтримка освітнього сектору та створення рівних освітніх можливостей — це те, чого критично не вистачає в умовах війни.

«Sirens Gallery — благодійний NFT-проєкт, мета якого — використати сучасні технології для того, щоб допомогти подолати жахливу гуманітарну катастрофу, до якої призвело російське вторгнення, та сприяти післявоєнній відбудові. Молодь — це, беззаперечно, майбутнє нашої країни. Саме від них залежить якою вона буде та у якому напрямі розвиватиметься через 20, 30 років.

На жаль, війна важко вдарила і по освітньому сектору. З 24 лютого пошкоджено понад 2405 закладів освіти з них 270 повністю зруйновано. Це тисячі учнів, які не мають змоги навчатися. Ми надзвичайно раді колаборації з SET University і сподіваємось, що завдяки цьому більше студентів зможуть отримати гідну освіту, на яку заслуговують», — коментує запуск проєкту Олександр Петренко, співзасновник та СЕО в ZibraAI.

В галереї буде представлено 30 зображень, кожне з яких розповідає невелику історію про Україну майбутнього, її відкриття, зміни та виклики. Всі арти можна буде придбати у вигляді NFT-токенів. Вартість NFT-артів різна – від $150 до $1000. Реліз відбуватиметься у два етапи, перші арти доступні на платформі OpenSea вже з 23 листопада. Друга частина з’явиться всередині грудня.

Придбати NFT-арти та підтримати освітню ініціативу для українських студентів можна за посиланням: https://opensea.io/collection/tech-ukraine

SET University

SET University — це український неприбутковий навчальний заклад, що надає вищу освіту для майбутніх лідерів технологічної індустрії. SET University поєднує сучасний підхід до навчання з фокусом на технології та підприємництво. З початком війни команда SET зосередилася на доступності актуальної ІТ-освіти для всіх українців, підтримці стартапів та гуманітарній допомозі.

ZibraAI

ZibraAI – це український deep tech стартап, що створює технології та продукти на основі штучного інтелекту для індустрії розробки ігор. Унікальна ML-технологія, розроблена командою ZibraAI, дозволяє суттєво оптимізувати фізику ефектів, покращити графіку та ефективність роботи з 3D. ZibraAI є частиною технологічної екосистеми компанії Roosh.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: