Легендарні слоти в українських казино ігровий автомат Ешки / Все новости / Главная

Давно мріяли поринути в світ азарту, на певний час забувши про реальність? Тоді варто обрати ігровий автомат Єшки для гри в зручному режимі – безкоштовно або з грошовими ставками. Цей віртуальний апарат створений відомим розробником – студією Mega Jack, а це означає, що гральний процес буде цікавим, не нудним та прибутковим. Прості правила, зрозумілий геймплей та високі коефіцієнти виплат сприятимуть цьому.

Ігровий автомат єшки

Технічні особливості онлайн-слота Єшки

Slot-O-Pol – п’ятибарабанний онлайн-автомат високої якості, в якому для ставок передбачено 21 призову лінію. Визначившись з оптимальним діапазоном початкових ставок на кону, геймер може наблизитись до отримання максимальної грошової виплати у вигляді множника ставки х10 000. Допоможуть в цьому й інші параметри ігрового апарату, а саме:

  • спецсимвол Wild (логотип автомату);
  • спецсимвол Scatter (знак долара);
  • два Бонус-символи;
  • дві призові міні-гри;
  • ризик-раунд.

Наближатиме момент отримання виграшу і високий показник RTP, він встановлений у грі на рівні 96%. Саме в поєднанні з середньою дисперсію у гравця є всі шанси отримати максимальну грошову винагороду – 10 000 кредитів.

Символьний ряд грального автомата

Виграшні комбінації в апараті Єшки формуються з трьох і більше ідентичних символів. Вони повинні одночасно з’явитись на активній лінії. Серед базових знаків зустрічаються:

  • вишні, сливи (х2-х100);
  • кавуни, виноград (х5-х100);
  • лимони та ананаси (х10-х250);
  • коктейль (х10-х250).

Літера «Е» – найприбутковіший символ. Достатньо дочекатися випадіння п’яти таких зображень для отримання максимальної виплати у х10 000.

Спецсимволи та їх призові функції

Знак долара – це символ Scatter у грі. Його особливість в тому, що він оплачується при появі в різних позиціях на екрані та не прив’язаний до активних ліній. Три-п’ять Скатерів допоможуть виграти до 2 100 кредитів. Логотип «Е» – це Wild. Завдяки його появі вдасться замінити стандартні символи у звичайній комбінації та перетворити її у виграшну.

гральний автомат Slot o pol

Бонусні ігри – ще більше грошових виплат

В онлайн-слоті Єшки передбачено дві бонусні гри. Перша з них стартує після одночасної появи на екрані п’яти гральних кубиків. Суть призового раунду в тому, щоб п’ять разів кидати ігрові кубики, а потім просуватись по клітинкам на таку ж кількість кроків. Те число кредитів, яке буде вказане в клітинці, і буде виграшем геймера.

Колесо Фортуни з написом «Spin» – ще один Bonus-Symbol. Він активує другий призовий раунд, якщо повністю заповнить лінію. Під час бонусної гри потрібно дев’ять разів обертати Колесо Фортуни. Кожне значення, яке випаде, означатиме виграш і буде додаватися до попередньої суми грошової виплати. Після цього всі отримані виграші стануть доступними для виведення будь-яким зручним способом – на карту чи віртуальний гаманець.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: