Завдяки Дія.City компанія Rozdoum стала частиною глобальної корпорації Adaptavist / Все новости / Главная

Корпорація Adaptavist, глобальний постачальник технологій та інноваційних рішень, сьогодні оголосила про придбання української компанії Rozdoum, яка є резидентом унікального правового та податкового простору Дія.City.

Rozdoum перша компания-резидент Дія.City, яку придбала іноземна корпорація.

«Дія.City це та ініціатива, яка сьогодні життєво важлива для підвищення стійкості нашого технологічного сектору в умовах воєнного часу і придбання Rozdoum компанією Adaptavist ілюструє це. Дія.City буде і надалі відігравати важливу роль у залученні іноземних інвестицій в технологічний бізнес України. Наша мета завжди полягала в тому, щоб перетворити Україну у один із найбільших в Європі центрів інформаційних технологій. Після вторгнення росії, це для нас набуло ще більшого значення», - зазначив Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр, Міністр цифрової трансформації України.

За словами засновника Rozdoum Андрія Дехтяра, резидентство у Дія.City дозволило зробити умови угоди максимально вигідними для обох сторін.

«Ми були вражені командою Rozdoum і пишаємося тим, що відтепер вони є частиною The Adaptavist Group. Ми в захваті від того, як Rozdoum підтримували свій бізнес ці місяці під час захисту суверенітет України. Їхній технічний досвід, знання Atlassian та інтегровані інструменти та рішення є неперевершеними. Ми раді підтримувати їх зростання, щоб і надалі задовольняти потреби корпоративних клієнтів і партнерів у всьому світі. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю і раді інвестувати в Україну та підтримувати відбудову української економіки» – зазначив Саймон Хейтон-Вільямс, генеральний директор Adaptavist.

Дія.City — унікальний правовий та податковий простір для ІТ — був запроваджений 8 лютого 2022 року, за два тижні до повномасштабного вторгнення росії в Україну. В його межах діє цілий комплекс як податкових так і правових стимулів для розвитку технологічного бізнесу в країні. Наразі його резидентами є більше 400 компаній. В тому числі за час війни до Дія.City долучились понад 330 компаній.

Корпорація Adaptavist заснована у 2005 році. Її команда нараховує більше 750 співробітників по всьому світі, та понад 18 500 клієнтів — більше половини списку Fortune 500.

Компанія Rozdoum спеціалізується на інтеграції платформ та розробці додатків на базі Atlassian. Присутня на ринку уже більше 16 років.

 

Тэги:   Дія

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: