lifecell підтримує зв’язком українських рятувальників у Туреччині / Все новости / Главная

lifecell нарахував учасникам пошуково-рятувального загону, направленого у Туреччину для допомоги у ліквідації наслідків землетрусу, пакет послуг для зв’язку – 10 ГБ, 100 SMS та 100 хвилин для дзвінків у роумінгу.

Починаючи з 6 лютого 2023 року, Туреччина стала епіцентром серії потужних землетрусів. У відповідь на трагічні події український уряд направив до Туреччини пошуково-рятувальний загін для допомоги у ліквідації наслідків природньої катастрофи. Мобільний оператор підтримав українських рятувальників – абонентів lifecell зв’язком на час пошукової місії та нарахував їм пакети послуг з 10 ГБ, 100 хвилин для дзвінків у роумінгу та 100 SMS терміном на 30 днів.

Цей крок став продовженням проєкту lifecell з підтримки зв’язку для українських військових, медиків, правоохоронців і працівників критичної інфраструктури. Починаючи з перших днів повномасштабної війни, lifecell нараховує їм пакети послуг по 10 тис. ГБ мобільного інтернету, 10 тис. хвилин на дзвінки на будь-які номери в Україні та 10 тис. SMS. Оператор нарахував вже більше 500 тисяч таких пакетів.

Раніше lifecell також потурбувався про всіх своїх абонентів на території Туреччини та нарахував їм 10 хвилин для дзвінків у роумінгу, щоб вони могли вийти на зв’язок із рідними та близькими. У межах соціальної ініціативи «Турбота крізь кордони» lifecell забезпечує послугами мобільного зв’язку без додаткової плати своїх абонентів у роумінгу країн, де сталися надзвичайні ситуації, техногенні катастрофи чи терористичні акти. Проєкт реалізується з 2014 року.

Також українці-роумери у Туреччині можуть використовувати тарифні гігабайти українського пакета послуг у межах акції «Гігабайти без кордонів». У 2023 році lifecell продовжив підтримку для своїх абонентів, які вимушено залишили Україну через війну, у 32 країнах Європи. Умови акції було покращено порівняно з 2022 роком - ліміт використання в роумінгу 50 ГБ на один календарний місяць було скасовано.

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: