Western Digital розширює лінійку настільних накопичувачів My Book / Все новости / Главная

Щоб допомогти споживачам зберігати безпеку їхнього постійно зростаючого цифрового світу, Western Digital розширює лінійку настільних накопичувачів My Book. Компанія випустила накопичувач найвищої ємності з жорстким диском My Book для настільних ПК на 22 ТБ, що надає користувачам ще більшу надійність для зберігання великих об'ємів даних.

My Book з об'ємом пам'яті 22 терабайти

«Споживачі продовжують генерувати дані надшвидкими темпами. Лише у 2022 році середня родина згенерувала понад 20 ТБ даних і ми очікуємо, що ця кількість продовжуватиме зростати, оскільки люди споживають та створюють все більше контенту», – коментує Джон Ріднінг, віце-президент Global DataSphere у International Data Corporation (IDC), глобальній фірмі з аналізу ринку. «Хоча багато користувачів покладаються на “хмару”, споживачі шукають локальні сховища під рукою для збереження та контролю своїх зростаючих обсягів особистих і бізнес-даних».

Маючи у користуванні більше десяти підключених пристроїв у середній родині користувачів, нові рішення великої місткості дають людям значний простір для резервного копіювання своїх особистих пристроїв. Незалежно від того, чи це фотографії або відео чи резервні копії важливих робочих файлів і програм, бренд WD прагне надати користувачам рішення, що відповідають їхнім зростаючим потребам у зберіганні даних.

«З кількома пристроями, які використовуються в нашому повсякденному житті, ми маємо можливість миттєво створювати, споживати та генерувати величезну кількість контенту», — коментує Сьюзен Парк, віце-президент із управління продуктами Western Digital. «Наша мета — допомогти людям легко та надійно зберігати все це».

My Book Duo з об'ємом пам'яті 44 терабайти

22TБ-й My Book пропонує користувачам можливість створювати резервні копії та зберігати тисячі документів, фотографій, відео та інших файлів із різних пристроїв зберігання даних, включаючи портативні твердотільні та жорсткі диски, карти пам’яті та флеш-накопичувачі USB, об’єднуючи їх в одне сховище. Також доступний My Book Duo у ємності 44 ТБ, оснащений дисками Western Digital®, оптимізованими для RAID, які готові працювати з максимальною швидкістю та ємністю. My Book Duo можна переналаштувати на RAID-1 для резервування (дзеркалювання даних) або використовувати як два незалежних диска (JBOD) за допомогою програмного забезпечення, що входить у комплект.

Доступність

22 ТБ My Book доступний за ціною 599,99 доларів США, а 44 ТБ My Book Duo — 1499,99 доларів США. Обидва продукти вже доступні в окремих роздрібних магазинах Western Digital, в інтернет-магазинах і на сайті Western Digital.

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: