Українська GoIT LMS визнана «Продуктом дня» та «Продуктом тижня» на Product Hunt / Все новости / Главная

18 березня 2023 року навчальна платформа української освітньої компанії GoIT здобула відзнаки «Продукт дня» та «Продукт тижня» на міжнародній платформі Product Hunt.

GoIT LMS – це онлайн-платформа, яка автоматизує всі аспекти освітнього процесу: від розміщення навчальних матеріалів до відстеження прогресу студентів.

Використовуючи ШІ та гейміфікацію, система дозволяє керувати та впорядкувати процес навчання та персоналізувати підходи до кожного студента. З його допомогою користувачі можуть легко відстежувати цілі, здобуті знання, успішність та прогрес навчання. А аналітики легко можуть створювати звіти про навчання для компанії в цілому або для кожного користувача окремо.

Платформа GoIT LMS об’єднує у собі:

  • навчальне середовище «все-в-одному», де в одному місці знаходяться всі матеріали, домашні завдання та зворотний зв'язок на них, історія комунікації з викладачами та менторами;
  • автоматизоване оцінювання з персоналізованим зворотним зв’язком;
  • гейміфікацію, інтерактивні ігри та завдання, які підвищують залученість студентів до навчання, особливо так звані «змагання-дуелі» між студентами;
  • персоналізоване відстеження прогресу: наша LMS автоматично відображає викладачам та студентам прогрес та допомагає визначати сфери, які потребують вдосконалення.

Наразі на платформі GoIT LMS активно навчаються студенти на ринках США, Центральної та Східної Європи, Латинської Америки та Азії. Команда розробників детально вивчає та враховує особливості користувацького досвіду місцевих студентів.

Більше про те, як працює платформа.

Про компанію: GoIT – це українська EdTech компанія, лідер на ринку Центральної та Східної Європи, з більш ніж 13 тисяч студентами в 5 країнах: Україні, Польщі, Румунії, США, Мексиці та Колумбії. У 2021 році Антон Чорний, СЕО GoIT, увійшов до рейтингу Forbes «30 до 30». Успіхи та плани компанії відмічає румунський та американський Forbes.

Мета GoIT – допомогти кожному створити свою історію успіху, опанувавши з нуля IT-професію та побудувавши успішну кар'єру в IT. Щороку десятки тисяч людей проходять у нас безкоштовні освітні програми. На сьогодні понад 13 тисяч студентів проходять довгострокове навчання, а тисячі випусків успішно працюють в IT-компаніях по всьому світу.

Всі курси компанії розроблені на основі актуального запиту IT-ринку і сфокусовані на працевлаштуванні студента після навчання. Процес навчання сфокусований на практиці, постійному зворотному зв’язку та реалізації індивідуальних та командних проєктів. Усі викладачі та ментори — досвідчені практикуючі спеціалісти з провідних українських та міжнародних компаній.

 

Тэги:   GoIT

Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: