Google відкриває реєстрацію на третій набір безкоштовної програми “Розвивайте кар’єру з Google Cloud: DevOps & Architect” / Все новости / Главная

Сьогодні, коли глобальний та український бізнес усе більше переходить до хмари, необхідність у знаннях про хмарні сервіси та рішення стає все більш актуальною. 

У зв'язку з цим Google продовжує безкоштовну програму "Розвивайте кар'єру з Google Cloud", яка допомагає українським спеціалістам отримувати цінні навички роботи з хмарними технологіями, і оголошує  набір учасників на третій потік. Цей потік триватиме з 10 травня до 8 липня 2023 року та буде фокусуватися на двох важливих для IT-сфери ролях - DevOps та Cloud Architect. Architect і DevOps входять до найбільш високооплачуваних  IT-професій в Україні та відповідають за те, аби програмне забезпечення було побудоване та реалізоване надійно й безпечно, щоб ефективно досягати цілей бізнесу.

Учасники цього потоку програми матимуть можливість отримати нові нагороди за здобуті навички, а також безкоштовні ваучери на складання сертифікаційного іспиту Google Cloud.

Програма “Розвивайте кар’єру з Google Cloud: DevOps та Architect” буде корисною для:

 

  • ІТ-фахівців та розробників, які хочуть навчитися працювати з інфраструктурою програмного забезпечення та покращувати її.

  • Студентів ІТ-сфери, які прагнуть дізнатися про нові підходи та практики, які застосовують DevOps Engineers та Architects для розробки продуктів.

Базовий рівень англійської суттєво полегшить навчання на програмі.

Інформаційний партнер програми ー Міністерство цифрової трансформації України.

Що отримають учасники програми:

  • 60 днів безкоштовного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost ー ідеального місця для навчання Google Cloud.

  • Лекції та відкриті сесії запитань-відповідей від фахівців Google про те, як розпочати свій шлях у DevOps Engineer та Architect, а також технічні воркшопи, карʼєрні консультації.

  • Практичний досвід та бейджі навичок Google Cloud (Google Cloud skill badges), які можна додати у свій профіль на LinkedIn.  

  • Індивідуальні напрями навчання, зокрема з фокусом на DevOps і Architect. Кожен напрям навчання містить колекції контенту, які поєднують онлайн курси за запитом та практичне навчання. 

  • Нові нагороди за три і більше отриманих бейджів навичок.

  • Безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок, отриманих протягом перших трьох потоків програми.

Реєстрація вже відкрита за цим посиланням. Навчання розпочнеться 10 травня 2023 року. Після завершення реєстрації ви отримаєте електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом з інформацією про вебінари та воркшопи.

До кінця 2023 року Google хоче навчити до 10 000 українців, як працювати з хмарними технологіями, щоб сприяти цифровій трансформації України та розширити можливості працевлаштування для ІТ-фахівців та спеціалістів суміжних спеціальностей.

Більше інформації про програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud: DevOps та Architect” ви знайдете за посиланням.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: