Щедра пора від АЛЛО та VARUS: виграйте Samsung Galaxy S23 Ultra та сертифікати до 15 000 гривень / Все новости / Главная

Національний маркетплейс АЛЛО спільно з мережею супермаркетів VARUS з 19 квітня до 21 травня 2023 року проводить акцію-розіграш «Щедра пора на дарунки» з головним призом Samsung Galaxy S23 Ultra та продуктовим сертифікатом на суму 15 000 гривень, а також іншими призами на загальну суму понад 300 тисяч гривень.

100 переможців отримають:

1 місце – смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256 GREEN від АЛЛО та продуктовий сертифікат на 15 000 грн від VARUS;

2-5 місця – електросамокат Mi Electric Scooter Essential від АЛЛО та продуктовий сертифікат на 10000 грн від VARUS;

6-10 місця – годинник Amazfit GTS 4 mini від АЛЛО та продуктовий сертифікат на 5000 грн від VARUS;

11-20 місця – повербанк Redmi 20000mAh від АЛЛО та продуктовий сертифікат на 2000 грн від VARUS;

21-50 місця – продуктовий сертифікат від VARUS на 1000 грн;

51-100 місця – продуктовий сертифікат від VARUS на 500 грн.

Взяти участь в акції просто.  Потрібно з 19 квітня до 21 травня 2023 року:

  1. Встановити мобільний застосунок АЛЛО та зареєструвати новий обліковий запис.
  2. Встановити мобільний застосунок VARUS та аналогічно створити новий обліковий запис.
  3. Заповнити спеціальну форму реєстрації.

Акція проводиться серед нових користувачів застосунків. 100 переможців оголосять 26 травня 2023 року, їх буде визначено випадковим чином за допомогою сервісу random.org серед тих учасників, хто виконає всі умови акції. Відео розіграшу буде розміщено на YouTube-каналі АЛЛО та  сторінці акції. Вручення подарунків відбуватиметься до 16 червня 2023 року.

Мобільний застосунок – це зручний майданчик для покупок. Так, АЛЛО надає спеціальні знижки на товари при купівлі саме у застосунку, крім того, клієнти можуть бачити деталі маршруту посилки із замовленням, а також мають повний доступ до програми лояльності АЛЛО Гроші. А клієнти VARUS у застосунку першими отримують інформацію про акційні пропозиції на товари, мають повну інформацію про бонуси, а також можуть переглядати  аналітику своїх покупок.

«АЛЛО завжди щедра на подарунки для клієнтів, а також на неймовірні ко-промо. Ви ще не встановили мобільні застосунки двох національних мереж? Тоді не зволікайте, і матимете шанс отримати подарунки від двох компаній одночасно. 20 переможців з-поміж тих, хто створить нові облікові записи у мобільних застосунках АЛЛО та VARUS, отримають крутезну техніку від АЛЛО, а 100 – сертифікати на покупки продуктів від VARUS», – розповідає  Артур Матковський, директор із маркетингу АЛЛО.

«Ми у VARUS завжди раді тішити наших клієнтів цікавими активностями. Тому разом із АЛЛО вирішили запустити спільну акцію, що дасть нашим клієнтам можливість виграти ще більше подарунків. Переможці можуть отримати не тільки сертифікат на покупку в улюбленому супермаркеті, а ще й круті гаджети від АЛЛО», – говорить Дмитро Воєвода, керівник Digital-центру мережі VARUS.

З правилами та деталями акції можна ознайомитися на https://allo.ua/ua/varus-promo.

 

Тэги:   Allo.ua

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: