Три тисячі українських дітей отримають психологічну та гуманітарну допомогу від БФ «Мама плюс Я» та компанії АЛЛО / Все новости / Главная

В рамках проєкту «Дітям – дитинство. Розфарбуймо життя» національний маркетплейс АЛЛО передав 2,5 мільйони гривень благодійному фонду «МАМА плюс Я». Завдяки співпраці з фондом допомогу отримають понад 3000 дітей, для яких, попри війну, має повернутися яскраве дитинство.

Війна в різному ступені зашкодила всім українським дітям, відтак понад три мільйони з них стали вимушеними переселенцями, сотні тисяч втратили свої домівки, діти втрачають своїх батьків та близьких. Саме для таких дітей фонд  «МАМА плюс Я» та компанія АЛЛО  втілюють програму, спрямовану на покращення психоемоційного стану, а також для гуманітарної допомоги дітям зі статусом ВПО та дітям, яких торкнулася війна.

Для покращення психоемоційного стану дітей на початку року партнери організували свята у форматі фестивалів Goodness Fest. Ці заходи вже приймали Одеса та Львів, а незабаром вони відбудуться у Запоріжжі та Дніпрі. У кожному місті – по два свята, на яких 500 маленьких українців зможуть отримати таке важливе для кожної дитини психологічне розвантаження. На святах працюють ведучі, проводять розважальну програму аніматори, відбуваються цікаві ігри та майстер-класи, вражаюче наукове шоу, працює фотограф, а наприкінці свята всі діти отримують подарунки: настільні ігри, набори для творчості, іграшки і солодощі, які допоможуть дітям себе розрадити під час тривог чи суму.  Заходи організовано з урахуванням всіх умов для безпеки учасників.

Окрім свят, під час проєкту триває роздача гуманітарної допомоги. Зокрема, 2650 сімей із дітьми отримають «Пакунок турботи», ця допомога буде направлена у Донецьку, Херсонську, Миколаївську, Харківську, Сумську, Чернігівську, Запорізьку та Дніпропетровську області.

«За рік повномасштабної війни у тисяч українських дітей змінилося життя. Багато з них пережили важкі, травмуючі події. Компанія АЛЛО втілює проєкти, що призначені для підтримки дітей – ми намагаємося допомогти їм впоратися з негативними емоціями, подолати тривожність і стрес, забезпечувати їх базовими речами. Наша мета – подарувати промінь світла та надії на щасливе та різнобарвне дитинство. Віримо, що співпраця АЛЛО та благодійного фонду «МАМА плюс Я» сприятиме покращенню життя багатьох дітей», – зазначив Дмитро Деревицький, голова ради директорів ГК «АЛЛО».

Тэги:   Allo.ua

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: