Як вплинули санкції проти Parimatch на роботу GR8 Tech / Все новости / Главная

У 2022 році з'явилася GR8 Tech, створена фахівцями Parimatch Tech. Ця компанія займається розробкою та забезпеченням масштабованих платформ та створенням різноманітних бізнес-рішень, призначених для ігрової індустрії. На сьогоднішній день завдяки цій платформі обслуговуються мільйони гравців, а також пропонуються практичні рішення, спрямовані на зростання та розвиток грального бізнесу.

Незважаючи на відсутність у списку юросіб GR8 Tech, запровадження санкцій проти букмекера «Паріматч» позначилося на компанії. У 2022 році під санкції потрапила вперше компания 1xBet, а разом з компанією Parimatch до нового списку потрапила ще інші букмекерські контори: Бетсіті, Матчбет, Спортбет, Марафон, БК Олімп.

Тому ринок легальних букмекерів значно скоротився в Україні, серед них залишились: Melbet, VBet, 1 Win, GGBet, FavBet та інші міжнародні компанії.

Що пропонує компанія GR8 Tech ринку

Сьогодні GR8 Tech може запропонувати гральним компаніям цілу лінійку продуктів, до якої входять:

  • Платформа iGaming, призначена для букмекерських контор та казино. Вона має платіжний хаб, player management, гнучкий API і всілякі інструменти та послуги, за допомогою яких можна налагодити роботу ігрового сайту.
  • Він є вже готовим бізнесом, у якого налагоджено всі процеси, вже запущено маркетинг і структуру, налаштовано систему звітності та інше.
  • Франшиза Parimatch. Це відомий у багатьох країнах світу бренд та платформа, яка призначена для партнерського управління на регульованих ринках.

Також тут надають послуги, спрямовані на інтеграцію та експлуатацію, а з 2023 року компанія планувала вийти на канадський, мексиканський ринок, а також спробувати сили в Латинській Америці.

Які зміни відбулися зараз

Parimatch Україна генерувала 60-70% виторгу для GR8 Tech до введення санкцій. Білоусов заявив, при цьому ¾ від цієї суми – зарплатний фонд. Нагадуємо, що GR8 Tech надає комплексне технологічне покриття для відомих гральних компаній, включаючи рішення для платформи iGaming.

Станом на лютий 2023 року у компанії працювало понад 1500 фахівців. Звіти показують, що на даний момент 750 осіб було звільнено з GR8 Tech, що складає 50% робочої сили компанії. Генеральний директор GR8 Tech раніше наголошував, що скорочення штату розглядатиметься як крайній захід.

Стратегія компанії полягає у скороченні деяких команд, які займаються впровадженням та обслуговуванням проектів, орієнтованих на кінцевих користувачів її продуктів. Крім того, це вплине на позиції, які не мають довгострокової актуальності, наприклад, у службі підтримки клієнтів Parimatch.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: