lifecell запустив новий регіональний тариф з великим обсягом інтернету / Все новости / Главная

Для абонентів з низки областей України, які користуються великими обсягами мобільного інтернету,  lifecell запропонував новий регіональний тариф «Потужний».

Тариф «Потужний» стане у пригоді абонентам, які багато користуються мобільним інтернетом. З моменту підключення  він містить 40 ГБ мобільного інтернету, а за умови вчасної сплати наступного пакету –  додатково нараховується  ще 20 ГБ. Умова діє як для зареєстрованих, так і неперсоніфікованих користувачів.

Для абонентів, які перенесли свій номер до lifecell від інших операторів, до 31 січня 2025 року діятиме акція «Потужний інтернет». Згідно з її умовами, при своєчасній оплаті пакету послуг за тарифом абонентам на 4 тижні буде доступний безлімітний інтернет  (після використання перших 60 ГБ швидкість інтернет-трафіку становитиме до 1 Мбіт/сек до кінця дії оплаченого пакету послуг).

Для дзвінків на будь-які мобільні номери в Україні в тарифі «Потужний» передбачено 800 хвилин, після використання яких абонент може користуватися безлімітними дзвінками в мережі lifecell. Спеціальні умови - 800 хвилин для дзвінків та 60 ГБ - доступні для використання абонентам у переліку регіонів України.

У разі користування тарифом за межами вказаних регіонів, пакет послуг включатиме 10 ГБ мобільного інтернету й 200 хвилин для дзвінків на будь-які мобільні номери в Україні.

Стандартна вартість пакету послуг – 165 грн/4 тижні, для зареєстрованих/персоніфікованих абонентів – 150 грн/4 тижні, а для MNP-абонентів – 100 грн/4 тижні.

Тариф «Потужний»

Стандартна вартість, грн

Номер зареєстровано/ персоніфіковано, грн

Номер перенесено (MNP), грн

165 грн

150 грн

100

Інтернет

40+20 ГБ

40+20 ГБ

Безліміт*

Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (зокрема lifecell), хв

 800
після - безліміт lifecell

 800
після - безліміт lifecell

 800
після - безліміт lifecell

Детальніше про тариф та регіони дії за посиланням http://s.lifecell.ua/pzh

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: