GlobalLogic створив ІТ-курс для викладачів / Все новости / Главная

Компанія GlobalLogic створила курс для викладачів про ІТ-технології та інструменти для навчання.

У рамках співпраці GlobalLogic з університетами, компанія активно підтримує як студентів, так і викладачів. Одним з основних напрямків підтримки є спеціальні курси для викладачів, де експерти компанії діляться актуальними знаннями та практичним досвідом, які можна використати у навчальному процесі.

У межах курсу "ІТ-інструменти для викладачів" освітяни ознайомляться з темами, що охоплюють сучасні тенденції в галузі ІТ: основні мови програмування, штучний інтелект, кібербезпека, основи проектного менеджменту, принципи ефективної комунікації та інше. Викладачі засвоять найновіші інструменти та технології, які допоможуть їм ефективніше навчати і зацікавлювати студентів на заняттях.

Курс буде проводитись у форматі онлайн-лекцій з доступом до навчальних матеріалів та посилань на додаткові ресурси, щоб викладачі мали змогу більш детально вивчити теми, що їх цікавлять. Також під час лекцій будуть проводитись сесії питань та відповідей, а після завершення курсу учасники отримають сертифікат, що засвідчує їх участь.

Курс розпочнеться 4 липня і триватиме 1 місяць. 

Реєстрація обов'язкова.

«Цей курс буде корисним для “всіх хто викладає” – це можуть бути як викладачі ЗВО I-IV рівня акредитації, так і тренери профільних курсів. Теми, про які розкажуть експерти компанії, цікаві всім дотичним до освіти – штучний інтелект у навчанні, онлайн-навчання, кібербезпека, ефективна комунікація, тренди в IT-освіті, які ми зараз спостерігаємо», – говорить Євген Сакало, керівник університетської програми GlobalLogic в Україні, кандидат технічних наук, доцент.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: