Агрохімічна наукова корпорація FMC допоможе у післявоєнній відбудові України / Все новости / Главная

Агрохімічна наукова корпорація FMC разом із своєю дочірньою компанією FMC Україна та Міністерством економіки України підписали Меморандум про співпрацю. Меморандум був підписаний під час конференції Ukraine Recovery Conference 2023 у Лондоні. Головна мета цього співробітництва полягає у підтримці економічного відновлення України, зокрема в аграрному секторі. 

Меморандум було підписано Юлією Свириденко, Першим віце-прем'єр-міністром, Міністром економіки України, а також Себастія Понсом, віце-президентом FMC, президентом Європи, Близького Сходу та Африки.

Угода охоплює чотири основні напрямки співпраці: продовольча безпека, інновації, безпека аграріїв, а також передача знань та розвиток потенціалу. FMC та Міністерство планують спільно відновити українську економіку за допомогою наступних кроків:

  • Підтримки підвищення продуктивності українського сільського господарства для забезпечення продовольчої безпеки.
  • Забезпечення українським фермерам пріоритетного доступу до передових технологій захисту рослин, які допоможуть максимізувати врожайність таких культур, як кукурудза, зернові та спеціальні культури.
  • Підтримки зусиль, спрямованих на безпечне відновлення роботи фермерів на їхніх землях.
  • Покращення знань, навичок та загального потенціалу працівників сільського господарства. Це включає співпрацю з українськими академічними установами для підтримки реконструкції аграрного сектору.

Також в рамках ініціативи "Культивуємо свободу" компанія FMC вирішила спрямувати 3% свого прибутку в Україні у 2023 році на підтримку організації The HALO Trust для розмінування українських земель. Це дозволить аграріям безпечно й повноцінно працювати на своїх полях.

Меморандум набув чинності з моменту його підписання, 22 червня 2023 року.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: