Bolt впроваджує нові функції для підвищення безпеки під час поїздок / Все новости / Главная

Керування автомобілем вимагає максимальної уваги, оскільки дорожні умови не завжди є передбачуваними. Щоб зробити поїздки більш безпечними, компанія Bolt розробляє, тестує і впроваджує нові функції в усіх містах України, де діє сервіс.

Нові функції

Перевірка облікового запису

Для того, щоб водій міг мати активний акаунт на платформі, він повинен регулярно надсилати селфі для підтвердження своєї особи. Це дуже важливо, оскільки усі водії Bolt мають рейтинг, що базується на відгуках користувачів. Водії з низьким рейтингом можуть втратити доступ до платформи, що гарантує співпрацю з відповідальними водіями.

Обмеження часу водіння

Водії-партнери Bolt мають можливість обирати зручний для них час виконання поїздок. Проте, компанія обмежує час, протягом якого водій може перебувати в режимі онлайн, оскільки тривала робота за кермом може призвести до втоми, що негативно впливає на процес водіння. Функція обмеження часу водіння призначена для захисту водіїв від надмірної втоми.

Моніторинг непередбачуваних зупинок

Система постійно аналізує дорожню ситуацію під час поїздок. Якщо автомобіль зупиняється на дорозі без очевидних причин, система автоматично надсилає повідомлення водію та пасажиру для перевірки, чи все в порядку. Крім того, система також повідомляє працівника служби підтримки Bolt про таку ситуацію. Ця функція допомагає оперативно реагувати на непередбачені поломки або аварії на дорозі.

“Безпечні поїздки є пріоритетом компанії Bolt. Саме тому ми приділяємо цьому питанню велику увагу, розробляємо і впроваджуємо нові рішення, мета яких – запобігати небезпечним ситуаціям на дорозі. Наприклад, у додатку ми маємо кнопку SOS, яку можна натиснути у випадку екстреної або небезпечної ситуації, вона доступна і для водіїв, і для пасажирів. Згідно наших даних у червні водії натиснули її 85 разів, проте лише у 3% випадків кнопку використали за призначенням. Ми обов’язково оперативно реагуємо на кожне звернення, яке стосується безпекової ситуації. Наша мета – стати найбезпечнішим сервісом замовлення поїздок в Україні”, – каже Сергій Павлик, керівник напряму райд-хейлінґу компанії Bolt в Україні.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: