Кольоровий лазерний принтер: правила вибору та технічні параметри / Все новости / Главная

Використання принтера потрібне як в офісах, так і в домашніх умовах. Іноді це інструмент надання різноманітних послуг професійного друку, передаючи високоякісне зображення на аркуш паперу. У цьому випадку купується високоякісний та функціональний лазерний принтер, здатний друкувати як чорно-білі, так і кольорові зображення.

Асортименти техніки величезний, тому при виборі варто орієнтуватися на габаритні розміри, функціонал, швидкість друку і технологічність. Тут https://comfy.ua/ua/printers/mfy_tp__cvetnaja__print_tp__lazernaja/ можна вибрати з каталогу велику кількість оптимальних варіантів. Техніка буде відрізнятись функціями, набором характеристик, але вся вона має гарантію від виробника.

Технічні характеристики

Лазерні принтери відрізняються високою швидкістю друку, великим набором функцій та загалом якістю роботи. Але є низка характеристик, які необхідно враховувати під час вибору даної техніки:

  1. Дозвіл. Сьогодні виробники готові запропонувати оптимальний параметр 4800х1200 dpi. Хоча є моделі, де роздільна здатність у форматі 5760х1440 dpi;
  2. Ресурс картриджа. Стандартно кілька тисяч аркушів, після чого потрібна заправка тонером;
  3. Тип паперу. У випадку домашніх пристроїв принтери працюють тільки з папером формату A, при цьому щільність від 50 до 300 г/м2. Професійні принтери забезпечать друк будь-яких видів паперу;
  4. Швидкість друку. Домашні моделі друкують від 20 до 40 аркушів за хвилину, а якщо друкуються фотографії, то за хвилину виходить 10 фотографій розміром 10х15;
  5. Інтерфейс. Найважливішим роз'ємом є порт USB, але не зайвим буде Wi-fi та Ethernet для підключення до мережі. Це чудове рішення для великого офісу з одним принтером.

Деякі принтери мають функцію друку з двох сторін, а також можливість друку без полів.

Домашні кольорові принтери

Відрізняються компактними розмірами та мінімальним набором функцій. Крім того друк доступний тільки на єдиному форматі паперу A4 і A3, а роздільна здатність складе 4800х1200 dpi. Основна перевага лазерних моделей – висока швидкість роботи, що важливо при друкуванні курсових робіт, рефератів та іншого.

Офісні принтери

Мають оптимальне поєднання якості та швидкості друку. Також є моделі з мінімальною витратою тонера, що дозволить заощадити на постійній заправці та заміні друкувального пристрою. Деякі моделі оснащуються функціоналом для друку всіх форматів паперу та збільшеними лотками для паперу.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: