Оновлення для освітян на платформі “Навчайте, де б ви не були” та запуск Довідкового центру Google Класу / Все новости / Главная

Українські вчителі продовжують стикатися з викликами, пов’язаними з тривалою війною. Освітяни змушені адаптуватися до нових реалій, щоб продовжувати ефективно організовувати навчальний процес. Торік платформа Google "Навчайте, де б ви не були" відповіла на цей виклик і опублікувала матеріали для вчителів, навчальних закладів і батьків, зокрема практичні відеоінструкції та ресурси для онлайн-навчання.

Сьогодні Google представляє нові доповнення до платформи "Навчайте, де б ви не були", аби ще більше полегшити освітній процес у режимі онлайн для українських освітян, батьків та учнів. Оновлення включають в себе 16 відео про роботу з інструментами Google на Android та iOS пристроях тощо, 10 відеоінструкцій, 3 скрінкасти, а також 129 статей у Довідковому центрі Google Класу.

Google Україна реалізує цей проєкт за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Що ви дізнаєтеся в нових навчальних матеріалах? 

16 відео щодо інструментів Google на мобільних пристроях Android та iOS покажуть:

  • як залучати увагу дітей на уроці через Google Meet та робити уроки більш інтерактивними з Google Презентаціями; 

  • як використовувати Google Клас, щоб оцінювати роботи, керувати навчанням та завантажувати домашні завдання;

  • як спростити організацію навчального процесу з Google Календарем, Документами, Таблицями та іншими Google інструментами, які полегшують життя кожного вчителя. 

10 нових відео в розділі “Інтерактивні відеоінструкції” розкажуть:

  • як під час уроків ефективно використовувати Google Jamboard, а також працювати з документами, таблицями та формами опитування або тестами;

  • які освітні можливості є на YouTube й освітньому хабі Google Знання;

  • які ресурси допоможуть навчити дітей безпеки в Інтернеті.

Три нових скрінкасти з покроковими інструкціями для адміністраторів Google Workspace for Education у розділі "Для закладів освіти" продемонструють:

  • як створити користувачів Google Workspace for Education, щоб структурувати систему вашого закладу та зручно користуватися всіма освітніми інструментами;

  • як налаштувати хмарне керування браузера Chrome для центрального управління всіма зареєстрованими пристроями вашого закладу у консолі адміністратора;

  • як встановити правила для зареєстрованих вебпереглядачів Chrome для безпечнішої й ефективнішої роботи закладу.

Довідковий центр Google Класу українською підкаже:

  • відповіді на поширені запитання щодо роботи з інструментом Google Клас;

  • як почати працювати з Класом, організувати заняття, спілкуватися з учнями та вирішувати найбільш поширені проблеми під час роботи.

Усі ці ресурси можна знайти на платформі "Навчайте, де б ви не були". Більше ресурсів для навчання, роботи чи особистого розвитку можна знайти на освітньому хабі Google Знання.

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: