У Sony з'являться нові навушники із шумопоглинанням / Все новости / Главная

Компанія Sony готує чергове оновлення своїх гаджетів для ігроманів - навушники InZone Buds WF-G700. Їх головною особливістю стане ефект шумопоглинання, 3D-звук, а також автономність роботи. Вони стануть доповнення до лінійки ігрових навушників InZone.

Девайсів для PS5 стає більше 

Схоже, що 2023 рік певною мірою стане для Sony революційним саме у плані навушників. Нагадаємо, ще восени цього року компанія на своїй щорічній презентації анонсувала PlayStation Earbuds, які були розроблені спеціально для PS5, а вже восени представляють продовження серії InZone. Для геймерів це, безумовно, хороша новина. Так само як у vip casino промокод дарує унікальні можливості, так і з новими навушниками з підтримкою 3D-звуку відкривається якісно новий ігровий досвід.

Нагадаємо, що протягом всього існування на ринку консолі PS4 до неї у комплекті додавався один навушник, який можна було під'єднати до геймпада за допомогою аудіовиходу. З виходом консолі наступного покоління навушники вже не додавалися, проте, як і обіцяли у Sony, PS5 має отримати декілька супутніх девайсів, які буквально перезавантажать її вихід, помітно покращивши користування. Щоправда, придбати їх необхідно буде окремо.

Технічні характеристики

За інформацією Sony, навушники InZone Buds WF-G700 можна буде використовувати не лише разом з ігровою консоллю, а й підключати до ПК. Попри те, що для з'єднання пристроїв використовується стандартний Bluetooth-протокол, разом із навушниками йтиме USB-конектор, який має ще більше скоротити затримку передачі даних.

Звичайно ж? не обійшлося із без технологій штучного інтелекту, якими сьогодні супроводжують буквально кожен новий пристрій. У нових навушниках інструменти ШІ будуть спрямовані на те, щоб більш чітко передавати голос. Серед інших переваг:

  • Ефект шумопоглинання;
  • Автономність роботи від 12 до 24 годин в залежності від режиму;
  • Просторове звучання можна буде налаштувати індивідуально у мобільному додатку.

Розробники подбали і про швидкість зарядки - за їх словами, вистачить лише 5 хвилин, щоб подовжити роботу InZone Buds WF-G700 ще на годину.

Окрему увагу Sony приділили мікрофону - його робота у парі з ефектом шумопоглинання дозволить набагато краще передавати голос, що особливо буде відчуватися у шумному приміщенні. Нові навушники за своїми технічними показниками мають ідеально підійти для онлайн-ігор із живим спілкуванням.

Моделі надійдуть у продаж у білому та чорному виконанні, а їх вартість за попередньою інформацією становитиме 199 доларів. 

 

Тэги:   Гаджеты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: