В Україні стартують продажі нового портативного проєктора Samsung The Freestyle 2-ї генерації / Все новости / Главная

Сьогодні, 22 вересня, Компанія Samsung Electronics Україна оголошує про старт продажів нового портативного проєктора The Freestyle 2-ї генерації. З моменту свого запуску портативний проєктор The Freestyle з функцією Smart TV завоював величезну популярність серед користувачів, які ведуть активний спосіб життя, часто подорожують, але при цьому полюбляють мати доступ до улюбленого контенту будь-де і будь-коли. Саме тому на виставці IFA 2023 компанія Samsung представила нову вдосконалену версію The Freestyle 2-ї генерації, яка ще краще відповідає потребам користувачів.

Ще більше зображення

Новий The Freestyle 2-ї генерації отримав функцію панорамного перегляду, що дозволяє проєкціювати зображення до 160 дюймів у горизонтальній орієнтації та до 120 дюймів у вертикальній. Для цього потрібно одночасно під’єднати два проєктори до застосунку SmartThings, здійснити швидке налаштування та насолоджуватись контентом на справді великому екрані.

The Freestyle 2-ї генерації важить всього 830 г, тому його можна з легкістю брати із собою у подорожі, на роботу, чи кіновечори у колі друзів, просто закинувши проєктор у сумку або рюкзак. На додаток, він може живитися не тільки від розетки, але й від оригінальної портативної батареї чи павербанка, а отже ви зможете переглядати контент будь-якому зручному для вас місці.

Крім того, проєктор має спеціальну регульовану підставку, яка дозволяє обертати його корпус на 180°, що відкриває для користувачів безліч нових можливостей і сценаріїв перегляду. Переглядайте контент де заманеться – на стіні, на стелі, у автомобілі й навіть у наметі - функція автоматичного налаштування  миттєво відкоригує зображення, а нерівна чи кольорова поверхня на яку здійснюється проєкція перестане бути проблемою.

Швидша робота

The Freestyle 2-ї генерації пропонує повний функціонал Smart TV, тому користувачі зможуть насолоджуватися контентом на улюблених стрімінгових платформах, таких як Netflix, Apple TV, YouTube тощо. А завдяки збільшеному обсягу оперативної пам’яті до 2 Гб, що дозволило оптимізувати програмне забезпечення та зробити інтерфейс швидшим на 22%, а запуск програм на 59%,  новий портативний проєктор The Freestyle 2-ї генерації може похвалитися ще більшою продуктивністю. Це дозволяє швидше отримати доступ до необмеженої кількості розваг.

Екологічна стійкість

Термін служби The Freestyle 2-ї генерації став довшим. Завдяки подовженій гарантії на джерело світла відтепер проєктор забезпечуватиме понад 30 000 годин розваг.

Крім того, The Freestyle 2-ї генерації отримав нові екологічні рішення. Портативним проєктором можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування SolarCell, який виготовлено з матеріалів, що на 24% складаються з переробленого пластику. Завдяки сонячним панелям на вбудованому акумуляторі можна назавжди забути про змінні батарейки. Пульт SolarCell заряджається не тільки від сонячного світла, але й від штучного освітлення, наприклад, від лампочки.

Придбати новинку можна з 22 вересня в офіційному інтернет-магазині Samsung, брендових магазинах Samsung Experience Store та в мережі авторизованих партнерів.

Рекомендована вартість складає 32 999 грн.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: