Як створити дієву громадську організацію / Все новости / Главная

Станом на 2021 рік в Україні було зареєстровано 96 258 громадських організацій (за даними USAID). Щороку їх кількість збільшується, оскільки з’являються нові суспільні виклики та способи їх вирішення. Як побудувати громадську організацію, яка діятиме ефективно й корисно? Дивіться в новому освітньому серіалі.

Серед ключових тем — принцип роботи громадського сектору, різниця між громадською та благодійною організаціями, стратегія створення таких організацій, робота з інституційними партнерами, комунікації та організаційний розвиток. Від теоретичних основ до практичних порад — вісім серій освітнього серіалу покривають усе, що необхідно знати перед запуском громадської організації. Після перегляду серіалу рекомендуємо пройти фінальний тест і перевірити, наскільки ви опанували нові знання.

Ведуча освітнього серіалу — експертка з оргрозвитку громадських ініціатив, заступниця виконавчого директора ІСАР Єднання Наталія Климова. Серед запрошених експертів:

  • виконавчий директор ІСАР «Єднання» Володимир Шейгус
  • співзасновник та голова правління Фундації DEJURE Михайло Жернаков
  • телеведуча, засновниця фундації «Варто жити» та проєкту «Я, Ніна» Яніна Соколова
  • експерт з довготермінових стратегій Євген Глібовицький
  • заступниця виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Інна Підлуська
  • засновник та член Наглядової Ради платформи «Тепле місто» Юрій Філюк
  • комунікаційна менеджерка спільних проєктів Міністерства цифрової трансформації та Фонду Східна Європа Килина Бішер
  • співзасновниця та голова Правління БФ «Сміливі відновлювати» Альона Крицук

Посилання на освітній серіал: https://osvita.diia.gov.ua/courses/how-to-build-an-efficient-civil-society-organizatio

Освітній серіал створено ІСАР Єднання для платформи Дія.Освіта Міністерства цифрової трансформації України в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання в консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) і Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст курсу не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: