На Дія.Освіта представлено новий освітній серіал про роботу на АЗК / Все новости / Главная

Сучасний АЗК — це не лише місце, де можна купити пальне. Це важливий об’єкт інфраструктури, де надають різноманітні послуги. Роботу автозаправки підтримує ціла команда персоналу: касири, кухарі, молодші та старші оператори заправки.

Середня зарплата працівника АЗК в Україні становить 12 800 грн. А керівники заправок у середньому отримують від 25 000 грн.

Якщо хочете спробувати себе в цій сфері, дивіться новий освітній серіал «Працівник АЗК» на платформі Дія.Освіта та дізнавайтеся основні обов’язки персоналу й практичні навички, необхідні для кар’єри в цій галузі.

Під час перегляду ви дізнаєтеся, як минає робочий день на АЗК. А також:

  • основні принципи роботи АЗК;
  • види працівників автозаправки;
  • обов’язки молодшого оператора АЗК;
  • особливості роботи касира заправки;
  • плюси та мінуси роботи;
  • основні правила безпеки.

Секретами роботи на АЗК у серіалі ділитиметься запрошений експерт — керівник мережі Київського регіонального управління компанії SOCAR Антон Малько.

Переглянути освітній серіал можна за посиланням — https://osvita.diia.gov.ua/courses/gas-station-workers

Після перегляду курсу зможете перевірити свої знання у фінальному тесті та отримати сертифікат, який можна додати до резюме.

Щоб закріпити знання та спробувати себе в ролі молодшого оператора автозаправного комплексу, можете пройти онлайн-симулятор — https://osvita.diia.gov.ua/simulators/gas-station-worker-simulator

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Socar.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: