Payoneer та Etsy об'єднують зусилля, щоб спростити процес отримання платежів для підприємців на ринках з високим потенціалом / Все новости / Главная

Payoneer (NASDAQ: PAYO), фінансово-технологічна компанія, що допомагає малому та середньому бізнесу (МСБ) у всьому світі здійснювати транзакції, вести бізнес і розвиватися на міжнародних ринках, оголосила про співпрацю з глобальним онлайн-маркетплейсом Etsy (NASDAQ: ETSY), щоб підтримати спеціалізовану пропозицію для підприємців — Etsy Payments. Це партнерство дозволить Etsy оптимізувати платежі для продавців та створити економічні можливості для значно більшої кількості підприємців на ринках з високим потенціалом.

Etsy Payments – це основа платіжної технології Etsy, яка забезпечує гнучку та безпечну платіжну інфраструктуру як для покупців, так і для продавців. У рамках співпраці з Payoneer буде використано глобальні можливості Payoneer для розширення спектра послуг для продавців та забезпечення своєчасних виплат у валюті, якій вони віддають перевагу. На першому етапі Etsy Payments буде запущений в Україні та Таїланді. До кінця 2023 року до них приєднається Індія, Японія, Аргентина, Чилі та Перу.

Йа Вень, старший віцепрезидент Payoneer по Америках, зазначив:

«Payoneer, як лідер у сфері технологій транскордонних фінансових послуг, надасть критично важливу інфраструктуру для підтримки Etsy у розширенні свого платіжного сервісу для продавців на ринках з високим потенціалом, а також в управлінні складними платіжними екосистемами. Наша спільна робота на ринках з високим потенціалом надасть підприємцям, яким часто не вистачає ресурсів та підтримки, більше можливостей отримати доступ до міжнародних ринків. Ми раді працювати з таким визнаним брендом. З нетерпінням чекаємо на співпрацю з Etsy, щоб розширити доступ для продавців на інші ринки».

Чираг Патель, віцепрезидент і генеральний директор з питань платежів і ризиків в Etsy, прокоментував:

«Ми раді допомогти продавцям на ринках з високим потенціалом підвищити свою ринкову присутність завдяки Etsy Payments і зробити досвід покупок більш безпечним та зручним. Це партнерство дозволить нам використовувати глобальну присутність Payoneer і платіжну технологію світового рівня, щоб значно підвищити ефективність та забезпечити продавцям виплати без затримок на їхніх локальних ринках у валюті, якій вони віддають перевагу. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Payoneer, щоб надати нові економічні можливості для підприємців у всьому світі».

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: